1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-10-2019 21:48

Ξεροβάσιλας: «Παλεύουμε να λύσουμε τα αυτονόητα στην Ίριδα»

Γυρίζει σελίδα η Ίριδα μετά την ήττα στη γειτονική μονομαχία της Ν. Σμύρνης, τον Μίλωνα, που την έριξε από την πρώτη στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Β΄εθνικής.

Ο προπονητής του συλλόγου Βασίλης Ξεροβάσιλας, παραδέχτηκε την ανωτερότητα του Μίλωνα αλλά στάθηκε και στα πολλά οργανωτικά προβλήματα που αντιμετωπίζει κάθε εβδομάδα το σωματείο. Χαρακτηριστικά υποστήριξε μετά τη λήξη του αγώνα:

«Σίγουρα ο Μίλωνας ήταν καλύτερος από εμάς και πρόκειται για μια πλήρη και οργανωμένη ομάδα σε όλους του τομείς και δίκαια βρίσκεται εκεί που βρίσκεται.Αγωνιστικά θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερη τύχη στο παιχνίδι, αν δεν είχαμε τραυματισμούς και ειδικά την απουσία του βασικού μας λίμπερο (Ιωάννα Μανώλη), η οποία θα μας βοηθούσε να είμαστε ανταγωνιστικότεροι, στα κρίσιμα σημεία των σετ.

Περά από το αγωνιστικό κομμάτι, εμείς κάθε εβδομάδα προσπαθούμε να λύσουμε μια σειρά οργανωτικών και γηπεδικών προβλημάτων που επηρεάζουν την προετοιμασίας της ομάδας πριν από κάθε παιχνίδι, θέματα που για άλλους συλλόγους θεωρούνται αυτονόητα.

Αφήνουμε πίσω μας πλέον το Μίλωνα, και συνεχίζουμε την δουλειά στις προπονήσεις με στόχο να βελτιώσουμε την συνολική απόδοση της ομάδας μας, ώστε να παρουσιαστούμε καλύτεροι κόντρα στον Αστέρα Νίκαιας.»

Φωτό: Δημήτρης Αντωνάκης

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ