1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-10-2019 20:48

Δεναξάς: «Κερδίσαμε δίκαια το παιχνίδι αλλά το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη»

Ικανοποίηση υπάρχει στο Μίλωνα για την τρίτη σερί νίκη (3-0) της γυναικείας ομάδας στην Β΄εθνική ΕΣΠΕΔΑ και μάλιστα στο γειτονικό ντέρμπι της Ν. Σμύρνης με αντίπαλο την Ίριδα.

Ο προπονητής του φετινού μεγάλου φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης, Γιώργος Δεναξάς, σχολίασε για την εξέλιξη του αγώνα:

«Θεωρώ ότι δίκαια επικρατήσαμε στο ντέρμπι, καθώς ήμασταν πολύ καλύτεροι στο μπλοκ. Δυστυχώς όμως κάναμε πολλά λάθη με εύκολες μπάλες στα χεριά , τα οποία σε προηγούμενα ματς, τα είχαμε αποφύγει.

Η Ίριδα πάλεψε τον αγώνα και την βοήθησε η καλή της υποδοχή. Ακόμη δεν έχει κριθεί τίποτα, το πρωτάθλημα έχει πολύ δόμο ακόμη.Πιστεύω ότι το επόμενο ντέρμπι στο ΣΕΦ, ανάμεσα στην Ίριδα και τον Αστέρα Νίκαιας είναι κομβικό και θα μας δείξει την εικόνα του πρωταθλήματος για τη συνέχεια.

Εμείς σαν Μίλωνας οφείλουμε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις, και να είμαστε σοβαροί σε κάθε παιχνίδι που ακολουθεί και με οποιοδήποτε αντίπαλο.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ