1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-10-2019 01:27

Με καθοριστική Θεοδώρου η ‘Ιριδα 3-1 την Ένωση Ιλίου

Δεύτερο σερί τρίποντο με πολύ άγχος και αγωνία για την Ίριδα, η οποία επικράτησε για την 2η αγωνιστική της Β΄εθνικής ΕΣΠΕΔΑ, δύσκολα με 3-1 της Ένωσης Ιλίου.

Οι φιλοξενούμενες της Βάσω Νικούλη κοίταξαν στα μάτια την αντίπαλο τους, έπαιξαν εξαιρετικά στα δύο πρώτα σετ και θα μπορούσαν να είχαν φύγει από το βοηθητικό του ΣΕΦ με βαθμό η βαθμούς, αν δεν είχαν αντίπαλο την περυσινή τους συμπαίκτρια, Ρούλα Θεοδώρου, η οποία ήταν αυτή που σε καθοριστικά σημεία του αγώνα και ιδιαίτερα στο δεύτερο σετ, «καθάρισε» επιθετικά και οδήγησε την ομάδα της Ν. Σμύρνης στη νίκη, μια εβδομάδα πριν το εκτός έδρας γειτονικό ντέρμπι με τον Μίλωνα.

Αγωνιστικά η Ένωση Ιλίου ήταν αυτή που μπήκε πολύ δυνατά στο ματς, πίεσε πολύ στο σερβίς την κάκιστη στην υποδοχή και στο μπλοκ, Ίριδα, και με αποτελεσματική επίθεση από Αλεξοπούλου, Ντασιώτη, πήρε εύκολα προβάδισμα με 4-8, 12-16 και 19-22. Η Ίριδα μείωσε στον πόντο σε 21-22 και 22-23 αλλά η Ένωση ήταν αυτή που με την Αλεξοπούλου, πήρε το σετ με 22-25 και έκανε το 0-1.

Στο δεύτερο σετ το παιχνίδι ήταν ένα μεγάλο θρίλερ με την Ένωση πολύ καλύτερη στο ξεκίνημα να ξεφεύγει με 10-15. Εκεί ξεκίνησε η αντεπίθεση της Ίριδας η οποία με αιχμή την Θεοδώρου, κατόρθωσε να περάσει μπροστά με 18-17. Το παιχνίδι πήγε πόντο πόντο με τις γηπεδούχες να παίρνουν κεφάλι στο σκορ με 22-21 με τη Γρίσπου αλλά την Ένωση να απαντάει με 22-23 και να φτάνει σε σετ μπολ 23-24, με την πολύ καλή Ντασιώτη.

Η Γρίσπου ισοφάρισε σε 24-24 και η εκπληκτική Θεοδώρου με καθοριστική επίθεση κάρφωσε για το 25-24 ενώ στην εξέλιξη, η κεντρική Βασίλα με πλασέ, διαμόρφωσε το 26-24 και έφερε το παιχνίδι στο 1-1.

Η ισοφάριση αυτή έδωσε ψυχολογία στις παίκτριες του Ξεροβάσιλα που μπήκαν αποφασιστικά και σε συνδυασμό με την μεγάλη αγνωστική κάμψη της Ένωσης και την Θεοδώρου να είναι ασταμάτητη, επικράτησαν με συνοπτικές διαδικασίες 25-14 και πήραν κεφάλι στα σετ με 2-1.

Στο τέταρτο και πάλι οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ μέχρι το 14-13. Η Ίριδα με σερί 10-4 από Λακασά, Θεοδώρου και Γρίσπου έφτασε σχετικά άνετα στο 24-17 και η Μπιτσάκου ήταν αυτή που πέτυχε το 25-17 και «σφράγισε» το τελικό και πολύ δύσκολο 3-1

.Από τις νικήτριες που έπαιξαν χωρίς τις τραυματίες, Καράκου, Μανώλη, μορφή η Θεοδώρου που αγωνίστηκε με πρόβλημα στο πόδι ενώ έδωσαν λύσεις Λακασά και Βασίλα, από την νεανική και ενθουσιώδη Ένωση που φάνηκε στα δύο πρώτα σετ, κορυφαίες Ντασιώτη, Αλεξοπούλου, βοήθησαν Μπούτα, Πρίντεζη

.Τα σετ: 3-1 (22-25, 26-24, 25-14, 25-17)

Ίριδα (Ξεροβάσιλας): Αναγνωστοπούλου, Φούσκα, Βασίλα, Μπιτσάκου, Γρίσπου, Λακασά, Παπαζογλου (λ), Τσακουμάκου, Πετρουλάκη, Θεοδώρου, Θεοδωρακοπούλου

Ένωση Ίλίου (Νικούλη): Μπούτα, Νικολάου, Αλεξοπούλου, Ανδριώτη, Ντασιώτη, Πρίντεζη, Καραγιαννίδη (λ), Βέργου (λ), Φουντουλίδη, Βήχου, Σαγάνη, Ρόϊμπα

 

 

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ