1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-10-2019 00:10

Περίπατο το ΠΑΚ κόντρα στην Κερατέα

Πρεμιέρα με το δεξί αν και 2η αγωνιστική στο πρωταθλημα της Β εθνικής, έκανε το ΠΑΚ Χαλανδρίου, το οποίο επικράτησε εύκολα με 3-0 της νεοφώτιστης Κερατέας.

Η διαφορά δυναμικότητας των δύο αντιπάλων ήταν γνωστή πριν από το σερβίς, και οι περυσινές κυπελλούχες ΕΣΠΑΑΑ που έχουν ένα αγώνα λιγότερο (17/10 με Νέους Βύρωνα), βρήκαν την ευκαιρία να πειραματιστούν με πολλά σχήματα ενώ πήραν χρόνο συμμετοχής αρκετές από τις παίκτριες που αποτελούν το φετινό ρόστερ.

Από την άλλη η νεανική ομάδα της Κερατέας, η οποία έχει μόνο δύο παίκτριες (Ηλιοπούλου, Πέτση) από την περυσινή ομάδα που κέρδισε την άνοδο και έχει στόχο την παραμονή, προσπάθησε φιλότιμα κυρίως στο τρίτο σετ όπου κατάφερε να πάρει 18 πόντους και να τελειώσει με αξιοπρέπεια το ματς.

Στο πρώτο σετ το ΠΑΚ με Ιμπραχήμ, Αρμάου, Μαυράκου πήρε το σετ άνετα με 25-9 ενώ στο δεύτερο με συνολικά επτά άσσους (πέντε από Δορμπαράκη και δυο απο Βαρότση) επικράτησε με 25-10.

Στο τρίτο σετ, η προπονήτρια του ΠΑΚ, Έφη Μαρτσουκάκη, παρέταξε αρκετές αναπληρωματικές και η Κερατέα βρήκε περιθώρια να παίξει ένα κανονικό σετ. Ιμπραχήμ και Αρμάου διαμόρφωσαν το τελικό 25-18 και το ΠΑΚ με 3-0 «κλείδωσε» το πρώτο τρίποντο της σεζόν.

Τα σετ: 3-0 (25-9, 25-10, 25-18)

ΠΑΚ Χαλανδρίου (Μαρτσουκάκη): Βελισσάρη, Παπαθανάση, Αρμάου, Ιμπραχήμ, Μαυράκου, Στεβάνοβιτς, Πασιαλή (λ), Δορμπαράκη, Στεργάκου, Βαρότση, Νίκα , Πετροπούλου (λ), Κοντογόνη.

Κερατέα ( Θεοδωρόπουλος): Ηλιοπούλου, Παπαθανάση, Πέτση, Παπαστασινοπούλου, Παπασιδέρη, Λιέπουρη, Μαρκομιχάλη (λ), Στυμφαλιάδου (λ), Καρελιώτη, Γιαννάκου

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ