Εκτυπώστε τη σελίδα
09-10-2019 12:57

ΕΣΠΕΠ: Αφιερωμένος στην πρόληψη του καρκίνου του μαστού ο τελικός κυπέλλου γυναικών

Στην πρόληψη του καρκίνου του μαστού θα είναι αφιερωμένος ο τελικός κυπέλλου Γυναικών της ΕΣΠΕΠ που θα πραγματοποιηθεί στις 13/10 (19.30) στην Πάτρα, μεταξύ της Παναχαϊκής και της ΕΑΠ.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της Ένωσης αναφέρει:

«Ο Οκτώβρης, είναι μήνας αφιερωμένος στην πρόληψη του Καρκίνου του Μαστού που προσβάλει μία στις δέκα γυναίκες.Η Ε.Σ.ΠΕ.Π. συμμετέχει ενεργά στον αγώνα της πρόληψης. Το Δ.Σ. της Ένωσης αποφάσισε ο τελικός κυπέλλου Γυναικών 2019-2020 που θα πραγματοποιηθεί στις 13/10/2019 στην Πάτρα, να είναι αφιερωμένος στην Πρόληψη του Καρκίνου του Μαστού.

Σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού Νομού Αχαΐας «Άλμα Ζωής», θέλει να στείλει μήνυμα, μέσω της Αθλητικής Διοργάνωσης, στην εκστρατεία Ευαισθητοποίησης και Ενημέρωσης των γυναικών, ώστε να μην αμελούν τις προληπτικές εξετάσεις, καθώς είναι βασική προϋπόθεση για την έγκαιρη διάγνωση της νόσου.

Με σύνθημα «Μάθε – Πρόλαβε – Αντιμετώπισε», συνδυάζουμε τα δικά μας αθλητικά άλματα με το «Άλμα Ζωής», για ενημέρωση του γυναικείου πληθυσμού σχετικά με την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού.

Αρωγοί στην εθελοντική προσπάθεια του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού Νομού Αχαΐας, στηρίζουμε την δράση του και τους ευχαριστούμε, για την παρουσία τους στο κλειστό Γυμναστήριο στο Κουκούλι, όπου κατά την είσοδο θα γίνεται ενημέρωση και εγγραφές για το Ροζ ποτάμι του 7ου Pink the City 2019, που θα πραγματοποιηθεί στις 20/10/2019 από τα Ψηλαλώνια μέχρι το Μώλο.

Γιατί η Πρόληψη και ο αθλητισμός στη ζωή μας, είναι στάση Ζωής, Νίκη ζωής!»

Σχετικά άρθρα