Εκτυπώστε τη σελίδα
24-09-2019 15:08

Συγκίνηση στο 7ο τουρνουά των Αγγέλων στον Άγιο Στέφανο

Ολοκληρώθηκε μέσα σε φορτισμένη συναισθηματικά ατμόσφαιρα, το καθιερωμένο πλέον τουρνουά των Αγγέλων, που διοργανώνει για έβδομη χρονιά, ο ΑΟ Αγ. Στεφάνου στη μνήμη των τεσσάρων αδικοχαμένων αθλητριών του.

Το χρυσό μετάλλιο του τουρνουά κατέκτησε ο Φοίβος Μελισσίων ο οποίος επικράτησε στον τελικό με 3-0 σετ, του γηπεδούχου Α.Ο. Αγίου Στεφάνου

Την τρίτη θέση πήρε η Α.Ε. «Αθηνά» Μαγκουφάνας η οποία νίκησε με 3-1 σετ τον ΑΣΟΧ Φοίβο, ο οποίος τερμάτισε στην τέταρτη θέση. Μετά την λήξη των αγώνων και τη βράβευση των αθλητριών, όλα τα κορίτσια φόρεσαν τα 'ασπρα μπλουζάκια και φωτογραφήθηκαν, αγκαλιασμένες.

 Μάλιστα το σύνθημα του 7ου Τουρνουά των Αγγέλων, «Πεθαίνει μόνο ό, τι δεν ξεχνιέται», έφερε κοντά όλες τις αθλήτριες, προπονητές, γονείς και παιδιά και θύμισε σε όλους ότι ο Αθλητισμός πρέπει μόνο να ενώνει τους ανθρώπους.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του πλήθος κόσμου, καθώς και: ο Γεν. Γραμματέας της ΕΟΠΕ κ. Χαλβατζής Ν., ο ταμίας της ΕΟΠΕ κ. Καβαλλιεράκης Φωκάς Π., ο Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων της ΕΟΠΕ και Γεν. Γραμματέας της ΕΣΠΑΑΑ κ. Σύλλας Χ., ο Διευθυντής της ΕΟΠΕ Μπακοδήμος Π, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ανάπτυξης & Κλιμακίων της ΕΣΠΑΑΑ κ. Παντελής Π., η Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας & Περιβαλλοντικής Διαχείρισης, κ. Λακαφώση Π., ο Πρόεδρος της Κοινότητας του Αγίου Στεφάνου, κ. Μπαμπανίκας Δ., η Δημοτική Σύμβουλος κ, Μαϊχόσογλου Κ., η Τοπική Σύμβουλος κ. Χαμοπούλου Φ., και φυσικά οι οικογένειες των αδικοχαμένων κοριτσιών.  

Ο Α.Ο. Αγίου Στεφάνου απένειμε στις νικήτριες ομάδες μετάλλια και κύπελλα, καθώς και αναμνηστικό προπονητικό μπλουζάκι σε όλες τις αθλήτριες, στους προπονητές και στις οικογένειες των θυμάτων, προσφορά της εταιρείας Isostevia..

Σχετικά άρθρα