Εκτυπώστε τη σελίδα
21-09-2019 16:18

Η ανδρική ομάδα της Αγ. Παρασκευής της περιόδου 2019-20

Ύστερα από μια επιτυχημένη πορεία κατακτώντας τη 2η θέση στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος Β’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών της ΕΣΠΑΑΑ, το ΔΣ της ΑΕ Αγ. Παρασκευής, ανακοίνωσε το ρόστερ της ανδρικής ομάδας βόλεϊ.

Για την νέα αγωνιστική περίοδο 2019-2020 στο τιμόνι της ομάδας θα είναι για δεύτερη συνεχομένη χρονιά ο προπονητής Χρήστος Κατσιγιάννης.

Η ομάδα προχώρησε σε πολύ σημαντικές ανανεώσεις καθώς και μεταγραφές.Έτσι στο δυναμικό της παραμένει και φέτος ο Βασίλης Φίλος, καθώς ο ταλαντούχος πασαδόρος αποτελεί πλέον σταθερή αξία για την ομάδα της ΑΕ Αγ. Παρασκευής.

Στη διάθεση του προπονητή Χρήστου Κατσιγιάννη θα συνεχίσουν να βρίσκονται οι Ακραίοι, Νικόλαρος Ανδρέας και Πανούσης Αλέξης ενώ επίσης ανανέωσε για τη νέα αγωνιστική σεζόν και ο έμπειρος Διαγώνιος Γιάννης Παπαδόπουλος.

Από τη θέση Libero για άλλη μια φορά αναλαμβάνουν την αμυντική θωράκιση της ομάδας οι Τάσος Γαβαλάς και Χάρης Τραντάς.

Νέα δυνατά μεταγραφικά αποκτήματα αποτελούν οι Ακραίοι Σταύρος Ντάλλας (‘Ενωση Γαλατσίου) και Ανδρέας Πεφάνης (Κρόνος Αγ. Αναργύρων. Η θέση του Κέντρου ενισχύεται σημαντικά με τον Γιάννη Βήτα (Πανερυθραϊκός), τον Κώστα Τζανουδάκη (ΑΕ Αμπελοκήπων), τον Παναγιώτη Τζωρτζωνά (Κρόνος Αγ, Αναργύρων) και τον Νίκο Τραντά ( Ενωση Γαλατσίου).

Με τα χρώματα της ομάδας θα αγωνίζονται πλέον ο Διαγώνιος Χρήστος Οικονομόπουλος (Κηφισιά) και ο Πασαδόρος Γιώργος Μαρούτσης (Μ.Γ.Σ. ΑΕ Κομοτηνής).