Εκτυπώστε τη σελίδα
20-09-2019 17:57

Το ΔΑΣΩ διοργανώνει και φέτος το «Αθλόραμα 2019»

Το τουρνουά «Αθλόραμα 2019» διοργανώνει και φέτος η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΔΑΣ Ωραιοκάστρου στη Θεσσαλονίκη. Οι αγώνες θα γίνουν 28-29/9 στο «Κονταξοπούλειο» γυμναστήριο με την συμμετοχή επίσης του Πειραματικού, του Ηρακλή και του Πήγασου Πολίχνης.
Στους ημιτελικούς, το Σάββατο 28/9 θα παίξουν ΔΑΣΩ-Ηρακλής και Πειραματικό-Πήγασος Πολίχνης και την Κυριακή 29/9, οι νικητές θα συναντηθούν στον μεγάλο τελικό και οι ηττημένοι στον μικρό τελικό.

Σχετικά άρθρα

  • Ο Αντρέϊ Κράβαρικ στον Κρόνο Καλαμαριάς!
    Την συνεργασία με τον Αντρέϊ Κράβαρικ γνωστοποίησε ο Κρόνος Καλαμαριάς. Ο Ελληνοσλοβάκος βετεράνος αθλητής συμφώνησε με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να αναλάβει το πόστο του αθλητικού διευθυντή της Ακαδημίας.
  • Τουρνουά Γυναικών στο ΔΑΚ Περαίας
    Τουρνουά γυναικών διοργανώνει το Σαββατοκύριακο 9-10/10 η ομάδα του Περσέα που αγωνίζεται στην Β΄εθνικη ΕΠΕΣΘ, στο ΔΑΚ Περέας. Στα παιχνίδια θα πάρουν μέρος η Ελπίδα Αμπελοκήπων και ΑΟ Καβάλας απο την Α2, οι Μακεδόνες Αξιού από την Πρι Λιγκ.
  • Στον Ιωνικό Διαβατών η Στέλλα Ιασωνίδου
    Την απόκτηση της λίμπερο, Στέλλας Ιασωνίδου από την Ελπίδα Αμπελοκήπων, ανακοίνωσε ο νεοφώτιστος στην τοπική 1 γυναικών ΕΠΕΣΘ, Ιωνικός Διαβατών, ο οποίος αναφέρει στην ανακοίνωση του:
  • Συνεχίζει με Γιάννη Βαγγέλη στον πάγκο ο Ιωνικός Διαβατών
    Στον πάγκο του Ιωνικού Διαβατών θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν, ο προπονητής Γιάννης Βαγγέλης. Η διοίκηση του Θεσσαλονικιώτικου συλλόγου εξέδωσε ανακοίνωση για τη συνεργασία με τον επιτυχημένος τεχνικό που οδήγησε σε άνοδο την γυναικεία ομάδα από την τοπική 2 στην τοπική 1 της ΕΠΕΣΘ, και η οποία αναφέρει:
  • «Βελούδινο διαζύγιο» για Ηρακλή Γέφυρας και Μηλοβιανού
    Παρελθόν από τον πάγκο του Ηρακλή Γέφυρας, αποτελεί η Ελευθερία Μηλοβιανού. Η επιτυχημένη προπονήτρια που οδήγησε το σύλλογο της Θεσσαλονίκης στο πρωτάθλημα της Β΄εθνικής γυναικών ΕΠΕΣΘ και στην Α2, δεν τα βρήκε με την διοίκηση και αποχώρησε μετά από έξι χρόνια από την ομάδα.