1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-08-2019 23:37

Στον πάγκο του Ιωνικού Νίκαιας ο Νίκος Μαρμαρινός

Επανεκκίνηση για το ιστορικό τμήμα γυναικών βόλεϊ του Ιωνικού Νικαίας στο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΔΑ μετά απο απο πολλά χρόνια, με νέο προπονητή τον Νίκο Μαρμαρινό και συνεργάτη τον Παναγιώτη Μαρούλη.

Η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

«Η διοίκηση του τμήματος volley του ΙΩΝΙΚΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ και της ELITE NIKAIA STAR VOLLEY ACADEMY ανακοινώνουν τους ρόλους και τις αρμοδιότητες του προπονητικού team με βάση το σχήμα και τη φιλοσοφία των αγωνιστικών ομάδων της νεοσύστατης ομάδας του Ιωνικού Νίκαιας για την αθλητική περίοδο 2019-2020.

ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ VOLLEY, O ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΜΑΡΙΝΟΣ.

Μετά την πετυχημένη περσινή χρονιά του Νίκου Μαρμαρινού με τη γυναικεία ομάδα του Αστέρα Νίκαιας, μια ακόμη πρόκληση για το Νίκο είναι η ανάληψη της θέσης του προπονητή στη γυναικεία ομάδα volley του Ιωνικού Νίκαιας η οποία μετά πολλά χρόνια απουσίας, ξεκινάει την πορεία της προς τις Εθνικές κατηγορίες από την Τοπική κατηγορία στην οποία θα αγωνίζεται την περίοδο 2019-2020.

Με την ίδια φιλοσοφία και το πρόγραμμα των περασμένων ετών αλλά και με ένα ιδιαίτερα ταλαντούχο, δυναμικό αλλά και έμπειρο roster, ο Νίκος θα συνεργαστεί με μια εξαιρετική αμάδα αθλητριών οι οποίες εμπιστεύθηκαν την ιστορία και το “όνομα” του Ιωνικού για να υποστηρίξουν με θέρμη και πάθος, τους απαιτητικούς αγωνιστικούς στόχους της 3ετίας που έχουν τεθεί από τη διοίκηση του τμήματος volley και την έναρξη αυτής της προσπάθειας που σηματοδοτεί την πορεία επιστροφής του Ιωνικού στα σαλόνια των “μεγάλων” εθνικών κατηγοριών.

Το τεχνικό επιτελείο συμπληρώνει ως Βοηθός προπονητής ο Παναγιώτης Μαρούλης. Θα είμαστε ΟΛΟΙ μαζί δίπλα σε αυτό το νέο μεγάλο ξεκίνημα του Ιωνικού Νίκαιας !

Ευχόμαστε στο Νίκο καλή επιτυχία με υγεία !»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ