1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-07-2019 01:36

Ο Νίκος Μαρμαρινός στα αναπτυξιακά τμήματα του Αστέρα Νίκαιας

Τις νέες προπονητικές αρμοδιότητες (Παγκορασίδες Α΄ και συνεργάτης σε Παγκορασίδες Β΄) που θα έχει ο προπονητής, Νίκος Μαρμαρινός με συνεργάτη τον Παναγιώτη Μαρούλη, στα αναπτυξιακά τμήματα, ανακοίνωσε η διοίκηση του Αστέρα Νίκαιας η οποία αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Η διοίκηση του Αστέρα Νίκαιας και της Ακαδημία Star Volley ανακοινώνουν τους ρόλους και τις αρμοδιότητες του προπονητικού team στα αναπτυξιακά τμήματα με βάση το σχήμα και τη φιλοσοφία των αγωνιστικών ομάδων του Αστέρα Νίκαια την περίοδο 2019-2020.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ VOLLEY ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α’, O ΝΚΟΣ ΜΑΡΜΑΡΙΝΟΣ.

ΒΟΗΘΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ VOLLEY ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α’, O ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΡΟΥΛΗΣ.

Στα τμήματα των παγκορασίδων του Αστέρα Νίκαιας, το πετυχημένο δίδυμο Νίκου ΜΑΡΜΑΡΙΝΟΥ με βοηθό τον Παναγιώτη ΜΑΡΟΥΛΗ, φυσικά δεν αλλάξει.

Εδώ και ενάμιση χρόνου με καθημερινές 2ωρες προπονήσεις και πολύ δουλειά, «κτίζουν» τις επόμενες “φουρνιές” αθλητριών που θα φέρουν το επόμενο κύμα μεγάλων επιτυχιών στο σύλλογο.

Πρώτο δείγμα γραφής η περσινή χρονιά με τις εξαιρετικές εμφανίσεις της ομάδας Παγκορασίδων Α’ που αρχίζει αγωνιστικά να εφαρμόζει και να εκδιπλώνει αγωνιστικά τις αρχές του σύγχρονου volley και την πρόκριση της ομάδας στην επόμενη φάση με τον Μ.Ο της 6αδας 11 μόλις ετών !

Αλλά και η σημαντική επιτυχία της κατάκτησης του πρωταθλήματος Κορασίδων και η άνοδος στην επόμενη κατηγορία της Ένωσης.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ VOLLEY ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β’, O ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΡΟΥΛΗΣ.

ΒΟΗΘΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ VOLLEY ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β’, O ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΜΑΡΙΝΟΣ.

Οι Παγκορασίδες Β’ που αποτελούνται από μικρότερες ηλικιακά αθλήτριες και χωρίς επίσημες συμμετοχές σε αγωνιστικές αναμετρήσεις κατηγοριών, κατάφεραν να κάνουν αρκετές νίκες και να παίξουν πολύ σωστό volley που ήταν ο πρώτος στόχος για την περίοδο που ολοκληρώθηκε.

Την επόμενη σεζόν αναμένουμε η πολύ δουλειά στην προπόνηση, να φέρεικαι  τις επιτυχίες που ονειρεύονται.

Ο Νίκος ΜΑΡΜΑΡΙΝΟΣ με βοηθό του τον Παναγιώτη ΜΑΡΟΥΛΗ στις Παγκορασίδες Α’ και ο Παναγιώτης ΜΑΡΟΥΛΗΣ με βοηθό του τον Νίκο ΜΑΡΜΑΡΙΝΟ στις Παγκορασίδες Β’, είμαστε βέβαιοι ότι θα δώσουν στις νεαρές αθλήτριες μας τα απαραίτητα εφόδια που χρειάζονται για να εξελίσσονται διαρκώς και να βγάζουν το ανάλογο αποτέλεσμα στο γήπεδο!.

Ευχόμαστε στο Νίκο και στον Παναγιώτη καλή επιτυχία με υγεία !

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ