1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-07-2019 21:51

Αμυντική θωράκιση με Ιωάννα Μανώλη η Ίριδα

   Την φανέλα της Ίριδας θα φοράει και τη νέα σεζόν, η Ιωάννα Μανώλη. Η ταλαντούχα αθλήτρια αν και απείχε ενάμιση χρόνο από το βόλεϊ, κατάφερε πέρυσι να κάνει ένα εντυπωσιακό καμ μπακ, και με σκληρή προπόνηση να κερδίσει την θέση της βασικής λίμπερο, βοηθώντας ουσιαστικά την ομάδα της Ν. Σμύρνης σε μια αρκετά καλή χρονιά στην Β΄εθνική ΕΣΠΕΔΑ.

Η ανακοίνωση του συλλόγου για την ανανέωση της συνεργασίας με την Μανώλη η οποια θα θωρακίσει την αμυνα της Ίριδας, αναφέρει:

«Η ΓΑΝΣ ΙΡΙΣ ανακοινώνει την συνέχιση της συνεργασίας της με την libero ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΝΩΛΗ και της εύχεται υγεία , αθλητικές επιτυχίες και προσωπική ευτυχία .Η Ιωάννα κέρδισε επάξια την θέση της βασικής libero στην ομάδα μας , αν και προερχόταν από αποχή 1 ½ χρόνου από το άθλημα με σκληρή δουλειά και πολύ προπόνηση . 

Είμαστε σίγουροι ότι έχει σημαντικά περιθώρια βελτίωσης και πιστεύουμε στην αξία της , είναι παράλληλα μια αθλήτρια που εργάζεται πολλές ώρες και συνδυάζει δουλειά και αθλητισμό και η επιθυμία και των 2 πλευρών  ήταν να συνεχίσουμε την πετυχημένη συνεργασία μας .»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ