Εκτυπώστε τη σελίδα
26-07-2019 14:05

ΕΣΠΕΔΑ: Μεταγραφικό μπαράζ απο τον Άλιμο

Αρκετά ενισχυμένος θα ειναι στο νέο πρωτάθλημα της  Β εθνικής γυναικών ΕΣΠΕΔΑ, ο Άλιμος ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση πέντε παικτριών. Συγκεκριμένα ανακοίνωσε τις Βάσια Κώνστα (πασαδόρος), Σύλια Πανταζοπούλου (διαγώνια),  Κωνσταντινα Αλύμαρα (κεντρική-διαγώνια),  Στέλλα Αντωνάκη (ακραία),  Ηλιάνα Πρεφάντη ( ακραία-διαγώνιος) ενω ανανέωσε η λίμπερο Χριστίνα Ρίζου. Νέος προπονητής της ομάδας ειναι ο Στέφανος Χριστοδουλάκης στην θέση του Ερμαλ Τσικόγια.

Η ανακοίνωση για την Βάσια Κώνστα

«Ο χορός των μεταγραφών ξεκίνησε στον Α.Π.Σ. ΑΛΙΜΟΥ, αφού και επισήμως παίχτρια μας, η έμπειρη πασαδόρος Βάσια ΚΩΝΣΤΑ.

WHO IS WHO:
Η Βάσια είναι γεννημένη στις 06/04/1999. Σπουδάζει Στατιστική και Ασφαλιστική στο πανεπιστήμιο Πειραιά.

Αγωνίζεται 12 χρόνια με τα χρώματα των Νέων Βύρωνα, με αρκετές παρουσίες στα F4 με τα τμήματα των πανκορασίδων, των κορασίδων και και των νεανίδων, ενώ τα δύο τελευταία χρόνια υπήρξε ενεργό μέλος του Γυναικείου τμήματος, πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις...

Έτσι, λοιπόν, η μεταγραφή της της Βάσιας αποτελεί μία ουσιαστική και συγχρόνως δυνατή προσθήκη για την ομάδα του Αλίμου που θα βοηθήσει πολύ στην δημιουργία των επιθέσεων και όχι μόνο.

Καλώς ήρθες στην οικογένεια του Αλίμου Βάσια και σου ευχόμαστε μεγάλες και πολλές επιτυχίες»

Η ανακοίνωση για Ηλιάνα Πρεφάντη

«Μία ακόμα μεταγραφή ουσίας πραγματοποιήθηκε για το σύλλογο μας. Η Ηλιάνα ΠΡΕΦΑΝΤΗ, διαγώνιος ακραία, ήρθε να προστεθεί στην ομάδα του Α.Π.Σ. Αλίμου από το Α.Σ. Παπάγου.

WHO IS WHO: Η Ηλιάνα, γεννημένη στις 08/10/2000, ξεκίνησε την ενασχόληση της με το volley το 2011 στις ακαδημίες του Α.Σ. Λόκρου Αταλάντης, όπου μέχρι το 2015 συμμετείχε στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της ΕΣΠΕΚΕΛ (Πανκορασιδες-Κορασιδες- Νεάνιδες).

   Απο το 2016 αγωνιζόταν στο Τοπικό πρωτάθλημα Γυναικών (μάλιστα τη σεζόν 2017-2018 με το περιβραχιόνιο του Αρχηγού) όπου με την ομάδα της φτάσανε κοντά στην άνοδο στην Β' Εθνική.Την σεζόν 2018-2019 αγωνίστηκε με τα χρώματα του Α.Σ. Παπάγου.

Έτσι, η Ηλιάνα έρχεται να προστεθεί στην "φαρέτρα" του κ. Στέφανου ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗ και αφήνει μεγάλες υποσχέσεις για μία δυνατή και γεμάτες επιτυχίες χρονιά.

Καλώς ήρθες στην οικογένεια μας Ηλιάνα και σου ευχόμαστε πολλές επιτυχίες»

Η ανακοίνωση για Στέλλα Αντωνάκη

«Ακόμα ένα πολύπειρο εργαλείο προστέθηκε πρίν λίγο στο ρόστερ της ομάδας μας, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μαζί μας η έμπειρη ακραία του Μοσχάτου Στέλλα ΑΝΤΩΝΑΚΗ!!!

WHO is WHO: Η Στέλλα αγωνίζεται αρκετά χρόνια σε ανταγωνιστικές κατηγορίες, έχοντας αλλάξει μόλις τρία Σωματεία, ΑΟΝΑ - ΚΑΡΕΑ και ΜΟΣΧΑΤΟ.

Απέφευγε τις συχνές αλλαγές καθώς, όπως δηλώνει και η ίδια, ταυτιζόταν με τους στόχους των ομάδων της και δένονταν μαζί τους. Ενώ είχε την τιμή και την τύχη να βρεθεί δίπλα σε πολύπειρους προπονητές!!!

 Το κύριο χαρακτηριστικό της Στέλλας είναι το ΠΑΘΟΣ, η Αποτελεσματικότητα της και κυρίως η δίψα της για επιτυχίες για αυτό και πιστεύουμε ότι θα βοηθήσει την ομάδα μας!

Καλώς ήρθες στην οικογένεια του Αλίμου Στέλλα και ευχόμαστε μεγάλες επιτυχίες!!!»

Η ανακοίνωση για την Κωνσταντίνα Αλύμαρα

Η ενίσχυση της ομάδας μας συνεχίζεται! Ακόμα μία ταλαντούχα παίχτρια, η Κωνσταντίνα ΑΛΥΜΑΡΑ, έρχεται να βοηθήσει την υλοποίηση των στόχων μας.

WHO IS WHO: Η Κωνσταντίνα, γεννημένη στις 08/07/1998, σπουδάζει Ναυτιλιακά στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, ενώ ξεκίνησε να ασχολείται με το volley το 2013 στην ομάδα του Ακόδημου (έως το 2015).

Από το 2015 έως το 2017 αγωνίστηκε στις νεάνιδες του Γ.Σ. Ηλιούπολης , με συνεχή παρουσία στα F4. Τις δύο τελευταίες σεζόν (2017-2018 & 2018-2019) φόρεσε τη φανέλα του Α.Ο. Καρέα, όπου κατάφεραν να πετύχουν και την άνοδο κατηγορίας της ομάδας.

Έτσι λοιπόν από φέτος η Κωνσταντίνα θα αγωνίζεται ως κεντρική - διαγώνια με τη φανέλα του Α.Π.Σ. Αλίμου και είμαστε σίγουροι ότι με την ενέργεια της και τη δίψα της για επιτυχίες θα βοηθήσει την ομάδα μας.

Καλώς ήρθες Κωνσταντίνα στην οικογένεια του Αλίμου και σου ευχόμαστε πολλές και μεγάλες επιτυχίες!!!

Η ανακοίνωση για Σύλια Πανταζοπούλου

'Ο Α.Π.Σ. Αλίμου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ακόμα μία σημαντική για την ομάδα μεταγραφή. Πρόκειται για την έμπειρη διαγώνιο Σύλια ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΥ.

WHO IS WHO: Η Σύλια, γεννήθηκε 17/06/1997 και είναι φοιτήτρια στο τμήμα φυσικοθεραπείας του ΠΑΔΑ. Ξεκίνησε volley στα αναπτυξιακά τμήματα του Γ.Σ. Ηλιούπολης, όπου με τα τμήματα των κορασίδων και νεανίδων είχε συμμετοχή σε τρία Final Four κατακτώντας 2η, 3η και 4η θέση.

Έπειτα αγωνίστηκε, για ένα χρόνο, με τα χρώματα της Ίριδας όπου κατάφεραν την άνοδο τους στην Β' Εθνική κατηγορία ΕΣΠΕΔΑ, ενώ την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στην ομάδα του Καρέα.

Η εμπειρία της Σύλια σε ανταγωνιστικά πρωταθλήματα καθώς και η όρεξη της για διακρίσεις είναι αναμφισβήτητα δύο στοιχεία που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα μας.

Καλώς ήρθες Σύλια στην μεγάλη οικογένεια του Αλίμου και σου ευχόμαστε πολλές και μεγάλες επιτυχίες!!

!Η ανανέωση για την Χριστίνα Ρίζου

«Πέραν της σημαντικής ενίσχυσης της ομάδας μας μέσω των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γιατί ανανεώσαμε την συνεργασία με την περσινής μας λίμπερο Χριστίνας ΡΙΖΟΥ.

WHO is WHO: Η Χριστίνα είναι γεννημένη στις 22/11/1997 και σπουδάζει Μαιευτική στο Aegean College. Ξεκίνησε την ενασχόληση της με το volley στην ομάδα του Α.Ο. Αιγάλεω το 2005 όπου και παρέμεινε έως το 2013.

Εκεί αγωνίστηκε αρχικά στα αναπτυξιακά τμήματα των Παγκορασίδων (με συμμετοχές σε F4 κατακτώντας 2 πρωταθλήματα- 1 θέση) και των Κορασίδων (συμμετοχή σε F4 κατακτώντας 1 πρωτάθλημα- 1η θέση) και φυσικά στην Γυναικεία Ομάδα αγωνιζόμενη στην Β' Εθνική. Στη συνέχεια (από το 2013 έως το 2015) φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ σε αναπτυξιακά τμήματα και κυρίως στη Γυναικεία Ομάδα συμμετέχοντας στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας.

Έπειτα από ένα πέρασμα στον Γ.Σ. Πετρούπολης (2015-2016, Α2) και τον Α.Ο. Πήγασο Χαϊδαρίου (Β' Εθνική, 2016-2018) την περσινή σεζόν (2018-2019) ενσωματώθηκε στον σύλλογο μας, Α.Π.Σ. Αλίμου.
Δείχνοντας ήδη από την περσινή σεζόν τις ικανότητες της και τη διάθεση της να βοηθήσει την ομάδα να φτάσει στους στόχους της με χαρά ανανεώσαμε τη συνεργασία μας!

Σου ευχόμαστε μία δυνατή και γεμάτη επιτυχίες σεζόν Χριστίνα!»

Σχετικά άρθρα