Εκτυπώστε τη σελίδα
25-07-2019 10:17

Η Μπέτυ Δουρδουλάκη προπονήτρια των Ακαδημιών του Αστέρα Νίκαιας

Η Μπέττυ Δουρδουλάκη μαζί με την συνεργασία της εν ενεργεία παίκτριας του Αστέρα Νίκαιας, Ελευθερία Δασκάλου, θα είναι η προπονήτρια των Ακαδημιών του συλλόγου, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Νικαιώτικου σωματείου και η οποία αναφέρει:

Η διοίκηση του Αστέρα Νίκαιας και της Ακαδημία Star Volley ανακοινώνουν τους ρόλους και τις αρμοδιότητες του προπονητικού team στα αναπτυξιακά τμήματα με βάση το σχήμα και τη φιλοσοφία του Αστέρα Νίκαια την περίοδο 2019-2020.
ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ VOLLEY, Η ΜΠΕΤΤΥ ΔΟΥΡΔΟΥΛΑΚΗ

Σε ένα από τα πιο κρίσιμα τμήματα για την γνωριμία, την αρχική ενσωμάτωση αλλά και το σωστό σχεδιασμό για την εκμάθηση των πρώτων σταδίων του αθλήματος για τις πολύ μικρές αθλήτριες, είναι τα τμήματα των Ακαδημιών στα οποία όλοι μας έχουμε επενδύσει ένα πολύ μεγάλο μέρος χρόνου, ενέργειας, προσπάθειας αλλά και οικονομικών πόρων την τελευταία 2ετία.

Στα τμήματα των Ακαδημιών του Αστέρα Νίκαιας, το πετυχημένο δίδυμο Μπέττυ ΔΟΥΡΔΟΥΛΑΚΗ με την πολύτιμη συνεισφορά της Ελευθερίας ΔΑΣΚΑΛΟΥ, φυσικά δεν αλλάζει.

Η Μπέττυ είναι Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού με ειδικότητα στο άθλημα της Πετοσφαίρισης. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με την ενόργανη γυμναστική ενώ μετά μπήκε στη ζωή της το volley τόσο ως αθλήτρια (Νήαρ Ηστ, Φιλαθλητικό Τρικάλων) όσο και στις σπουδές της στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Τρικάλων (Τ.Ε.Φ.Α.Α.).

Στο Φιλαθλητικό Τρικάλων ξεκίνησε τα πρώτα της προπονητικά βήματα τόσο στις ακαδημίες όσο και στα αγωνιστικά τμήματα ενώ τα τελευταία χρόνια στον Αστέρα Νίκαιας ως προπονήτρια των αναπτυξιακών ηλικιών (ακαδημίες), έχει αφιερωθεί στο έργο αυτό με στόχο να μυήσει τα παιδιά στον αθλητισμό και ιδιαίτερα να μεταδώσει τα οφέλη τόσο σωματικά όσο και πνευματικά ενός απαιτητικού ομαδικού αθλήματος όπως αυτό της Πετοσφαίρισης.

Την επόμενη σεζόν αναμένουμε η πολύ δουλειά στην προπόνηση, η χαρά της συμμετοχής στην ομαδική προσπάθεια αλλά και η εμφανής σταδιακή και συγκροτημένη ανάπτυξη των μικρών αθλητριών στα πλαίσια του προγράμματος Asteras project, να φέρει ακόμη μεγαλύτερη πρόοδο και προετοιμασία για την ενσωμάτωσή τους στις μελλοντικές αγωνιστικές ομάδες.

Ευχόμαστε στη Μπέττυ καλή επιτυχία με υγεία !»

Σχετικά άρθρα