Εκτυπώστε τη σελίδα
22-07-2019 15:20

Μίλωνας: Ανανέωσε με Λουζιώτη, «ψήλωσε» με Κυπαρίσση

Την ενίσχυση του για την δημιουργία ενός πολύ δυνατού ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν στην Β΄εθνική ΕΣΠΕΔΑ, συνέχισε ο Μίλωνας. Η ομάδα της Ν. Σμύρνης ανακοίνωσε την απόκτηση της 20 χρονης κεντρικής (1μ84), Ραφαηλίας Κυπαρίσση που προέρχεται από πολύ θετική σεζόν πέρυσι με την φανέλα του Πανιωνίου στην Πρι Λιγκ.

Επίσης με την ομάδα του Γιώργου Δεναξά, ανανέωσε και με την σταθερή αξία και εμβληματική αρχηγό της ομάδας, Δανάη Λουζιώτη που αναμένεται να είναι η ηγέτιδα και στη νέα πορεία του Μίλωνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η διοίκηση του Μίλωνα εντός των επομένων ημερών θα ανακοινώσει άλλες εξι αθλήτριες, με στόχο η ομάδα να είναι πλήρης σε ολες τις θέσεις και να μπορέσει να ανταπεξέλθει σε ολες τις δυσκολίες που θα προκύψουν από το μαραθώνιο των 22 αγωνιστικών της κανονικής περιόδου.

Μέχρι τώρα ο σύλλογος εχει ανακοινώσει Μαρία Θεοδωρακέα, Στέλλα Γκιούρδα, Φωτεινή Βουλγαράκη.

Η ανακοίνωση για τη Δανάη Λουζιώτη

«Η σημαία στον ιστό της»!!Η εμβληματική φυσιογνωμία της αρχηγού μας θα αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο της ομάδος με τις νέες αθλήτριες που ενσωματώθηκαν φέτος στην οικογένεια του Μίλωνα.Οι αθλητικές της αρετές, η συνεχής βελτίωση της αλλά κυρίως το μοναδικό της χαμόγελο θα αποτελέσουν και φέτος ένα βασικό μέρος της «ταυτότητας» της ομάδος μας

.Καλή χρονιά Δανάη με πολλές πολλές επιτυχίες !!

Η ανακοίνωση για Ραφαηλία Κυπαρίσση

«Υποδεχόμαστε με μεγάλη μας χαρά στην οικογένεια του Μίλωνα την Κατερινιώτισα αθλήτρια, Ραφαηλία Κυπαρίσση που θα αποτελέσει μια ακόμη λύση στα πλάνα του Coach Δεναξά για την νευραλγική θέση της κεντρικής.Η τεράστια επιθυμία της Ραφαηλίας για δουλειά και αντανάκλαση αυτής στον αγωνιστικό χώρο, μας κάνει να περιμένουμε με ανυπομονησία να την δούμε σε δράση.

Καλή επιτυχία Ραφαηλία !!!»

Σχετικά άρθρα