Εκτυπώστε τη σελίδα
18-07-2019 22:17

Ποιότητα στην πάσα της Ίριδας δίνει η Κατερίνα Πετρουλάκη

Σπουδαία μεταγραφική κίνηση για την Ίριδα Ν. Σμύρνης καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση της Κατερίνας Πετρουλάκη (1μ 81). Η παρουσία της πολύπειρης και με μεγάλη προσωπικότητας πασαδόρου που εχει καταγράψει «χιλιάδες βολεϊμπολιστικά χιλιόμετρα» στα γήπεδα, αναμένεται να δώσει ιδιαίτερη ποιότητα και οργάνωση στο παιχνίδι της ομάδας του Βασίλη Ξεροβάσιλα που έχει βλέψεις για διάκριση στο νέο πρωτάθλημα της Β΄εθνικής ΕΣΠΕΔΑ.

Η Ίριδα αποτελεί την 12η ομάδα στην καριέρα της Πετρουλάκη αφού μέσα από μια τεράστια διαδρομή 28 χρόνων και η οποία ξεκινάει από το 1991, έχει φορέσει διαδοχικά την φανέλα των Πανελλήνιου, ΑΕ Βύρωνα, Μαρκόπουλου, Κτησιφώντα Παιανίας, Πανιώνιου, Κορωπί, Βριλησσίων, Νίκης Αμαρουσίου, Φοίβου Μελισσίων, Θρίαμβου Χαϊδαρίου, Ένωσης Ιλίου, μάλιστα την τελευταία βοήθησε πέρυσι να τερματίσει στην δεύτερη θέση της Β΄εθνικής που αποτελεί ρεκόρ για τον συγκεκριμένο σύλλογο.

Η ανακοίνωση της Ιριδας για την μετρ της πάσας αναφέρει:

«Η ΓΑΝΣ ΙΡΙΣ ανακοινώνει την συνεργασίας της για την αγωνιστική σεζόν 2019-2020 με την πασαδόρο ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗ .Την καλοσωρίζουμε θερμά στον σύλλογο και της ευχόμαστε υγεία , επιτυχίες και επίτευξη των κοινών μας στόχων».

Ο γενικός αρχηγός της ΓΑΝΣ ΙΡΙΙΣ, Φώτης Ρουσσόπουλος δήλωσε για την συμφωνία με την Πετρουλάκη:

« Η κα Πετρουλάκη αποτελεί μια σημαντική προσθήκη στην ομάδα μας και μαζί με την Αγάπη Φούσκα θα αποτελέσουν το δίδυμο των πασαδόρων μας . Η εμπειρία της και η σημαντική πορεία που έχει διαγράψει στο ελληνικό βόλεϊ αποτελούν εγγύηση για τους στόχους που έχουμε στο μυαλό μας και νομίζω ότι η παρουσία της αποτελεί κίνητρο και για τις υπόλοιπες αθλήτριες μας .»

Σχετικά άρθρα