Εκτυπώστε τη σελίδα
18-07-2019 21:38

Άρης Νίκαιας: Στον πάγκο των γυναικών ο Ερμάλ Τσικόγια

Ο Ερμαλ Τσικόγια θα είναι ο νέος προπονητής της γυναικείας ομάδας του Αστέρα Νίκαιας στην Β’ εθνική γυναικών ΕΣΠΕΔΑ. Το πρόωρο «διαζύγιο» με τον Παναγιώτη Δημητρακάκο, πριν λίγες εβδομάδες, υποχρέωσε την διοίκηση του Αστέρα να προχωρήσει σε ανακατατάξεις σχετικά με το προπονητικό μοντέλο που έχει θέσει σε λειτουργία με την λήξη των πρωταθλημάτων.

Για την τοποθέτηση του κ. Τσικόγια που τα τελευταία χρόνια ήταν προπονητής του Αλίμου και επίσης θα κοουτσάρει τις ομάδες Νεανίδων και Κορασίδων Α’ του συλλόγου, η διοίκηση του Νικαιώτικου συλλόγου με αναλυτική ανακοίνωση της αναφέρει:

«Η διοίκηση του Αστέρα Νίκαιας και της Ακαδημία Star Volley ανακοινώνουν τους ρόλους και τις αρμοδιότητες του προπονητικού team με βάση το σχήμα και τη φιλοσοφία των αγωνιστικών ομάδων του Αστέρα Νίκαια την περίοδο 2019-2020.

ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΒΟΛΕΙ, O ΕΡΜΑΛ ΤΣΙΚΟΓIA.

Με φιλοσοφία ανάλογη με αυτή με την οποία η γυναικεία ομάδα πανηγύρισε δύο συνεχόμενες ανόδους τις προηγούμενες χρονιές, ο Αστέρας Νίκαιας εμπιστεύεται έναν πετυχημένο προπονητή και ένα πολύ ταλαντούχο και νεανικό ρόστερ έχοντας ως στόχο μα ανάλογη πορεία με την περσινή που έφερε τη νεοφώτιστη τότε ομάδα στην τρίτη θέση της κατάταξης.

Με πολύ συστηματική δουλειά και στα πλαίσια του προγράμματος ανάπτυξης που εφαρμόζεται, ο Ερμάλ θα αξιοποιήσει το ταλέντο, τις δυνατότητες και την επιθυμία των αθλητριών να ζητήσουν το επόμενο βήμα. Το μόνο βέβαιο εκτός από τη δίψα για τη διαρκή εξέλιξη των αθλητριών, είναι η δέσμευση της ομάδας προς τους φιλάθλους της ότι θα δίνει στο γήπεδο σε καθε αγώνα το 100% για την νίκη !

Το τεχνικό επιτελείο συμπληρώνουν ως Βοηθοί προπονητές οι Νίκος Μαρμαρινός και Παναγιώτης Μαρούλης.

Ο Ερμάλ ΤΣΙΚΟΓΙΑ στο πλαίσιο του κάθετου μοντέλου ανάπτυξης, αναλαμβάνει επίσης προπονητής στις αγωνιστικές ομάδες Νεανίδων και Κορασίδων Α’ του Αστέρα Νίκαιας. Στόχος και στις δύο αναπτυξιακές αγωνιστικές ομάδες είναι να προχωρήσουν ένα βήμα πάρα πάνω από την επίτευξη των στόχων της προηγούμενης σεζόν παίζοντας καλό volley σε όλες τις κατηγορίες.

Ευχόμαστε στον Ερμάλ καλή επιτυχία με υγεία !»

Σχετικά άρθρα