1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-07-2019 14:05

Σημαντική ενίσχυση με Ρούλα Θεοδώρου η Ίριδα Ν. Σμύρνης

Την πολύπειρη ακραία (1.78) Ρούλα Θεοδώρου ανακοίνωσε η Ιριδα Ν.Σμύρνης. Η Θεοδώρου αποτελεί την πρώτη μεταγραφή της ομάδας του Βασίλη Ξεροβάσιλα, προέρχεται από αρκετά καλή σεζόν πέρυσι με την φανέλα της Ένωσης Ιλίου και με την οποία, τερμάτισε στην δεύτερη θέση της Β΄εθνικής γυναικών ΕΣΠΕΔΑ.

Η προσθήκη της ισχυροποιεί σημαντικά την επίθεση του συλλόγου της Ν.Σμύρνης ενόψει του νέου πρωταθλήματος, καθώς πρόκειται για μια αξιόπιστη σκόρερ, με πλούσια εμπειρία και μεγάλη προσωπικότητα.

Η Θεοδώρου στο ξεκινημα της ήταν από τα ανερχόμενα αστέρια του μπιτς βόλει με πολλούς τίτλους, όπως πρωταθλήτρια σε Πανελλήνια νεανίδων 1997, 1998, χρυσό μετάλλιο σε Πανευρωπαϊκό νεανίδων το 1999 στην Ισπανία μαζί με την Θάλεια Κουτρουμανίδου, 1η θέση στο Βαλκανικό Νεανίδων κάτω των 23 στο Σχοινιά.

Το  2000 πήρε την θέση της τραυματίας ‘Εφη Σφυρή και αγωνίστηκε με παρτενέρ την Βίκυ Καραντάσιου σε δύο παγκόσμια τουρνουά.Στη σάλα εχει αγωνιστεί σε ΖΑΟΝ, Πανιώνιο, Βριλήσσια, στην συνέχεια αποχώρησε για οικογενειακούς λόγους και επανήλθε πέρυσι στην δράση με την Ένωση Ιλίου

Η ανακοίνωση της Ίριδας για Θεοδώρου:

«Η ΓΑΝΣ ΙΡΙΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή της ακραίας ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ στην ομάδα μας . Της ευχόμαστε επιτυχίες , υγεία και κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία .»

Η ίδια η Θεοδώρου δήλωσε για την μετακίνηση της στο ΣΕΦ και την ομάδα της Ν. Σμύρνης:

«Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για μένα να φορέσω την φανέλα της ΙΡΙΔΑΣ . Είναι αλήθεια ΄ότι την προηγούμενη σεζον μου άρεσε το οικογενειακό της κλίμα και το μέταλλο που έβγαζε στο γήπεδο . Θα κάνω ότι μπορω ως αθλήτρια της πλέον για να υλοποιήσουμε τους υψηλούς μας στόχους "

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ