1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-07-2019 15:55

Ενίσχυση για την Δάφνη Αγ.Δημητριου με τρεις μεταγραφές

Τριπλό μεταγραφικό κτύπημα για την Α.Π.Ο. ΔΑΦΝΗ Αγ. Δημητρίου, καθώς ανακοίνωσε την πασαδόρο Κατερίνα Λεράκη, και τις ακραίες Δανάη Διαμαντοπούλου και Αδαμαντία Μαρκοπούλου.

Η ανακοίνωση για την Κατερίνα Λεράκη αναφέρει:

«Σ συνεχίζεται το μπαράζ μεταγραφών από τον Α.Π.Ο. ΔΑΦΝΗ Αγ.Δημητριου ανακοινώνοντας ακόμα μια σημαντική μεταγραφή της πασαδόρου Κατερινας Λερακη του 2001 που θα πλαισιώσει το ρόστερ της γυναικείας ομάδας αλλά και την ομάδα των νεανίδων. Η νεαρή πασαδόρος με ύψος 1,75 έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην ομάδα της Ευρυάλης και στην ομάδα του Α.Π.Σ. Αλίμου.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην αθλήτρια μας και υγεία πάνω απ’όλα!»

Η ανακοίνωση για Αδαμαντία Μαρκοπούλου

«Ακόμα μια μεταγραφή για τον σύλλογο μας της ταλαντούχας ακραίας Αδαμαντία Μαρκοπούλου που θα πλαισιώσει επίσης το ρόστερ της γυναικείας μας ομάδα. Η 23χρονη ακραία έχει αγωνιστεί στο παρελθόν για τον Α.Π.Σ. ΠΗΓΑΣΟ και στην ομάδα του Π.Α.Ο. ΚΟΥΚΑΚΙ.
Ευχόμαστε στην αθλητρια μας καλή επιτυχία !!»

Η ανακοίνωση για Δανάη Διαμαντοπούλου

«Στην συνέχεια των μεταγραφών μας ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασία μας με την ταλαντούχα ακραία Δανάη Διαμαντοπούλου, που θα πλαισιώσει το ρόστερ της γυναικείας ομάδας. Η 20χρονη Δαναη με ύψος 1,80 έχει παίξει στο παρελθόν στην ομάδα του Απόλλωνα Αγ. Δημητριου και στην Ένωση Βυρωνα.
Ευχόμαστε στην αθλήτριά μας καλή επιτυχία !!»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

:

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ