Εκτυπώστε τη σελίδα
11-07-2019 23:15

ΕΣΠΕΔΑ: Στην Ίριδα θα μπλοκάρει η Εύα Βασίλα

Με τα χρώματα της Ίριδας θα αγωνιστεί για δεύτερη σεζόν η Εύα Βασίλα. Η 33χρονη πολύπειρη κεντρική (1μ81) θα συνεχίσει να αποτελεί το βασικό δίδυμο κεντρικών της ομάδας της Ν.Σμύρνης παρέα με την Ελσα Γρίσπου, η οποία ανανέωσε πριν λίγες μέρες.

Για την αθλήτρια-πυροσβέστης στο επάγγελμα που προέρχεται απο αρκετά θετική χρονιά και έχει αγωνιστεί σε Νέα Γενεά Ασβεστοχωρίου, Γαλαξία, Παναθλητικό Συκεών Ανατόλια, Ίωνες , Περιστέρι, η διοίκηση του συλλόγου της Ν. Σμύρνης  αναφέρει:

«"Η ΓΑΝΣ ΙΡΙΣ ανακοινώνει την συνέχιση της συνεργασίας της , με την κεντρική ΕΥΑ ΒΑΣΙΛΑ για την σεζόν 2019-2020. Ευχόμαστε στην δικηγόρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας να έχει υγεία , καλή αθλητική χρονιά και προσωπικές επιτυχίες.»

Ο Γενικός Αρχηγός της Ιριδας κος Φώτης Ρουσσόπουλος δήλωσε σχετικά:

« Η Εύα είναι ένας υπέροχος χαμογελαστός άνθρωπος , μια καλή αθλήτρια η οποία μας βοήθησε πολύ την προηγούμενη σεζόν και μας ήταν αδύνατο να φανταστούμε την οικογένεια της ΙΡΙΔΑΣ χωρίς αυτήν .Πιστεύω στην χημεία προπονητή , αθλητριών , διοίκησης και όποια πραγματικά θέλει να μείνει στην ομάδα έχει πάντα απέναντι της ανοιχτά μυαλά με σεβασμό και ταπεινότητα ».

Σχετικά άρθρα