1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-07-2019 23:15

ΕΣΠΕΔΑ: Στην Ίριδα θα μπλοκάρει η Εύα Βασίλα

Με τα χρώματα της Ίριδας θα αγωνιστεί για δεύτερη σεζόν η Εύα Βασίλα. Η 33χρονη πολύπειρη κεντρική (1μ81) θα συνεχίσει να αποτελεί το βασικό δίδυμο κεντρικών της ομάδας της Ν.Σμύρνης παρέα με την Ελσα Γρίσπου, η οποία ανανέωσε πριν λίγες μέρες.

Για την αθλήτρια-πυροσβέστης στο επάγγελμα που προέρχεται απο αρκετά θετική χρονιά και έχει αγωνιστεί σε Νέα Γενεά Ασβεστοχωρίου, Γαλαξία, Παναθλητικό Συκεών Ανατόλια, Ίωνες , Περιστέρι, η διοίκηση του συλλόγου της Ν. Σμύρνης  αναφέρει:

«"Η ΓΑΝΣ ΙΡΙΣ ανακοινώνει την συνέχιση της συνεργασίας της , με την κεντρική ΕΥΑ ΒΑΣΙΛΑ για την σεζόν 2019-2020. Ευχόμαστε στην δικηγόρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας να έχει υγεία , καλή αθλητική χρονιά και προσωπικές επιτυχίες.»

Ο Γενικός Αρχηγός της Ιριδας κος Φώτης Ρουσσόπουλος δήλωσε σχετικά:

« Η Εύα είναι ένας υπέροχος χαμογελαστός άνθρωπος , μια καλή αθλήτρια η οποία μας βοήθησε πολύ την προηγούμενη σεζόν και μας ήταν αδύνατο να φανταστούμε την οικογένεια της ΙΡΙΔΑΣ χωρίς αυτήν .Πιστεύω στην χημεία προπονητή , αθλητριών , διοίκησης και όποια πραγματικά θέλει να μείνει στην ομάδα έχει πάντα απέναντι της ανοιχτά μυαλά με σεβασμό και ταπεινότητα ».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ