Εκτυπώστε τη σελίδα
05-07-2019 22:39

ΕΣΠΕΔΑ: Πλεονέκτημα στο φιλέ η Ίριδα Ν. Σμύρνης με Έλσα Γρίσπου

Την μάχη των αιθέρων στο φιλέ αναμένεται να κερδίσει και τη νέα σεζόν, η Ιριδα Ν. Σμύρνης , καθώς ανανέωσε με την Έλσα Γρίσπου.

Η 29 χρονη ίσως ψηλότερη κεντρική (1.88) στην Β΄εθνική ΕΣΠΕΔΑ, που αποτελεί την «αεροπορία» του συλλόγου, αναμένεται να βοηθήσει και τη καινούργια σεζόν καθοριστικά την ομάδα της στο κέντρο, και κυρίως στο τομέα του μπλοκ αλλά και στο τελείωμα των πρώτων χρόνων.

Για την έμπειρη αθλήτρια που έχει αγωνιστεί σε Παλλήνη, Αιγάλεω, Αμαζόνες, Ίωνες και συνεχίζει για δεύτερη σεζόν να ενισχύει το «οπλοστάσιο» του προπονητή Βασίλη Ξεροβάσιλα, η διοίκηση του συλλόγου αναφέρει:

«Η  ΓΑΝΣ ΙΡΙΣ ανακοινώνει την συνέχιση της συνεργασίας της με την κεντρική Έλσα ΓρίσπουΗ αθλήτρια και προπονήτρια των ακαδημιών μας, συμφώνησε να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες της για μια ακόμη χρονιά στην ομάδα μας. Της ευχόμαστε υγεία, πρόοδο και θα είμαστε δίπλα της σε ότι χρειαστεί ."

Η αθλήτρια Ελσα Γρίσπου δήλωσε μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας:

« Ευχαριστώ την διοίκηση της ΙΡΙΔΑΣ , τον Γενικό Αρχηγό ΦΩΤΗ ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟ καθώς και τον προπονητή μου ΒΑΣΙΛΗ ΞΕΡΟΒΑΣΙΛΑ για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν . Αισθάνομαι όμορφα στην ΙΡΙΔΑ και μαζί με τα άλλα κορίτσια είμαι σίγουρη ότι θα πάμε πολύ καλά και τη νέα σεζόν. Είμαστε μια οικογένεια με αλληλοσεβασμό και δέσμευση σε αυτό που κάνουμε . »

Σχετικά άρθρα

  • Γρίσπου: «Να διατηρηθούμε στην τετράδα»
    Από την τρίτη θέση της Β’ εθνικής κατηγορίας γυναικών ΕΣΠΕΔΑ, αποχαιρέτησαν οι Ιωνες το 2017.
  • Και η Γρίσπου στο «Σίτι»
    Μετά τη Χαρά Μπιτσάκου άλλη μία Παλληνιώτισσα θα κάνει τη διαδρομή προς το Αιγάλεω. Ο λόγος για την Έλσα Γρίσπου, την 25χρονη κεντρικό που αποτελεί το πέμπτο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας των δυτικών προαστίων.