1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-07-2019 23:25

Ανανέωσε η Μπιτσάκου με την Ίριδα Ν. Σμύρνης

Στην Ίριδα θα συνεχίσει να καρφώνει και την σεζό (2019-20) η Χαρά Μπιτσάκου. Η 32 χρονη (1μ80) ακραία που ξεχωρίζει για το μεγάλο πάθος με το οποίο αγωνίζεται, ήταν από τις αθλήτριες που βοήθησαν αποφασιστικά πέρυσι το σύλλογο της Ν. Σμύρνης να παραμείνει εύκολα στην Β΄εθνική ΕΣΠΕΔΑ, και να τερματίσει στην πρώτη πεντάδα.

Η αθλήτρια από την Φθιώτιδα, έπαιξε για οκτώ σεζόν 2007-2015 στην Παλλήνη, 2015-16 στο Αιγάλεω, 2016-17 στις Αμαζόνες Νέας Ερυθραίας 2017-18 στους Ίωνες και από πέρυσι στην Ίριδα

Η ανακοίνωση του συλλόγου για την Μπιτσάκου:

«Η ΓΑΝΣ ΙΡΙΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας της  με την αθλήτρια Χαρα Μπιτσάκου για 1 ακόμη χρόνο .Της ευχόμαστε υγεία , διάθεση και πρόοδο τόσο στις αθλητικές της δραστηριότητες όσο και στις επαγγελματικές . 

Ο Γενικός Αρχηγός της  ομάδας  Φώτης Ρουσσόπουλος δήλωσε « Είναι σημαντικό για το σύλλογο να παραμείνει ο κορμός των αθλητριών που την προηγούμενη χρονιά αποτέλεσε την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος της  Β Εθνικής ΕΣΠΕΔΑ .

Η Χαρά αποτέλεσε και αποτελεί ένα στυλοβάτη σε αυτή την προσπάθεια με τον δυναμισμό της και την αγάπη της για το άθλημα . Ήταν πολύ εύκολο να συμφωνήσουμε στην ανανέωση της συνεργασίας μας  από την στιγμή που είχαμε και οι δύο πλευρές μεγάλη διάθεση »

.Η ακραία Χαρά Μπιτσάκου δήλωσε « Είμαι πολύ χαρούμενη που συνεχίζω στην ΙΡΙΔΑ . Υπάρχει καλή χημεία με την διοίκηση , τον προπονητή και τις συναθλήτριες μου . Θέλω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό  την νέα σεζόν και να πάμε την ομάδα ψηλότερα ».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ