1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-06-2019 22:12

Φιλανθρωπικός αγώνας στη Νίκαια (3/7) για την στήριξη του μικρού Βασίλη

Mια πολύ σπουδαία κίνηση ανθρωπιάς ανακοίνωσαν ο Αστέρας και Ιωνικός Νίκαιας σε συνεργασία με την Star volley Academy.

Πρόκειται για ένα συμβολικό αγώνα μεταξύ των αγωνιστικών τμημάτων αγοριών και κοριτσιών του Αστέρα Νίκαιας, στις 3/7 στο 1ο κλειστό μπάσκετ Νίκαιας, καθώς τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν, θα δοθούν στην οικογένεια του 5 χρόνου Βασίλη Κριαρά που πάσχει από δυο σπάνιες νόσους, και καθιστά αναγκαία την άμεση μεταμόσχευση ήπατος και βρίσκεται στην Ιταλία για θεραπεία.

 Χαρακτηριστική είναι η πρόσκληση των σωματείων που διοργανώνουν τον αγώνα και καλούν όλους τους φίλους του Αστέρα και του Ιωνικού Νικαίας και όχι μόνο, να βρεθούν στο γήπεδο για τον αγώνα και να βοηθήσουν τον ιερό σκοπό της διεξαγωγής του παιχνιδιού:

««Ο Αστέρας και Ιωνικός Νίκαιας volleyball, και η Star volley academy ειναι στην περήφανη θέση να ανακοινώσει μια νεα και ξεχωριστή ομάδα δράσεων εκτός γηπέδου, τους ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ.

Πρώτη μας δράση, αποφασίσαμε να είναι η στήριξη του 5 χρόνου Βασίλη απο τη Νικαια. Ο μικρός Βασίλης Κριαρας πάσχει απο δυο σπάνιες νόσους, που καθιστά αναγκαία την άμεση μεταμόσχευση ήπατος.Αυτή τη στιγμή η οικογένεια βρίσκεται στην Ιταλια, στο Παιδιατρικό νοσοκομείο Bambino Gesu, μεχρι να βρεθεί δότης, σε μια μακρόχρονη και πολυδάπανη διαδικασία.

Ελάτε όλοι μαζί οι φίλοι του βόλεϊ, κι οι Asteras fanatics να βοηθήσουμε το μικρό Βασίλη, να γυρίσει στην Ελλάδα νικητής.»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ