Εκτυπώστε τη σελίδα
23-06-2019 21:58

ΕΣΠΕΠ: Στα Αστέρια Αχαϊας ο Γιώργος Λυκούδης

Κίνηση ματ για το σωματείο του ΑΟ Αστέρια Αχαϊας, η διοίκηση του οποίου συμφώνησε με τον πολύπειρο προπονητή και παλαίμαχο διεθνή παίκτη του Άρη και του Ολυμπιακού, Γιώργο Λυκούδη.

Στην Πατρινή ομάδα ο κ. Λυκούδης θα συναντήσει την σύζυγο του και παλιά διεθνή, Ρανια Πανουτσοπούλου που εργάζεται ωε προπονήτρια στον συγκεκριμένο συλλόγου από τον Δεκέμβριο του 2016.

Η ανακοίνωση των Αστεριών για τον Λυκουδη που εχει περάσει από τον πάγκο των γυναικών και ανδρών του Ολυμπιακού, Ιωνικό Ν. Άρη, Απολλώνιο (γυναίκες), Εθνική γυναικών, Μαρκόπουλο, Παναχαϊκή, Απόλλωνα Πάτρας, αναφέρει:

«Την μεγαλύτερη τους στιγμή ζούνε τα Αστέρια Αχαϊας αφού ο σύλλογος συμφώνησε με τον καταξιωμένο Θεσσαλονικιό προπονητή Γιώργο Λυκούδη. Ο 55χρονος προπονητής έδωσε τα χέρια με τον σύλλογο και πλέον όλα βαδίζουν σε μια νέα Βολεϋμπολική εποχή για την Δυτική Αχαϊα,  κατι για το οποίο έχει δώσει μεγάλη βαρύτητα ο Αχαγιώτικος σύλλογος μετα το κορύφωμα της πρώτης δεκαετίας της σύντομης δημιουργίας τους.

Ο Coach Λυκούδης είναι συντοπίτης μας, εγκατεστημένος στη περιοχή της Δυτικής Αχαϊας απο το 2012 ο ίδιος και η οικογένεια του. Σε πολλές συζητήσεις του έχει αναφέρει την αγάπη του για την Δυτική Αχαϊα και μάλιστα το δείχνει παντού και καθημερινά στη πόλη όπου βρίσκεται.

Η γυναίκα του η Ράνια Πανουτσοπούλου έχει αναλάβει απο τον Δεκέμβριο του 2016 τα τμήματα των Ακαδημιών του Α.Ο. Αστέρια Αχαϊας με πολύ καλό έργο σε ακαδημίες και αγωνιστικά τμήματα.

Ο Coach Γιώργος Λυκούδης ανήκει στην Χρυσή γενιά του Ελληνικού Βόλεϋ τοσο σαν αθλητής όσο και σαν προπονητής.Αξίζει να σημιωθεί ότι η συνεργασία του coach Λυκούδη σηματοδοτεί την δημιουργία ομάδας Νέων γυναικών που θα δώσει σημαντική συνέχεια στο όμορφο έργο που έχουν δημιουργήσει η Coach Ράνια και ο υπεύθυνος του τμήματος βόλεϋ Θάνος Τσάμης.

Τελος να σημειωθεί ότι αύριο Δευτέρα στις 24/6 και ώρα 20:00 στα γραφεία του συλλόγου μας(Ράχης 22), έχει προγραμματιστεί συνάντηση με γονείς και αθλητές καθώς θα γίνει και παρουσίαση του νέου coach και προπονητικού προγράμματος.»

Σχετικά άρθρα