Εκτυπώστε τη σελίδα
17-06-2019 15:17

Επιτυχημένο το 13ο Τουρνουά Μεταμόρφωσης που ηταν αφιερωμένο στο Χαμόγελο του Παιδιού

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε πριν λίγες μέρες το 13ο Τουρνουά Μεταμόρφωσης που διοργάνωσε ο ΑΟ Δεξαμενής με την συμμετοχή 13 συλλόγων και 350 αθλητριών συνολικά και ήταν αφιερωμένο στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Στην κατηγορία αθλητριών 2010-2011 Πιάνω πετώ την 1η θέση κατέλαβε η ομάδα της Άνοιξης, 2η η ομάδα του Καρέα, 3η η ομάδα του Φοίβου Μελισσίων και 4η η ομάδα του Φοίβου Μελισσίων.

Την Κυριακή στην κατηγορία Αθλητριών 2006-2007 μεγάλη νικήτρια αναδείχτηκε η ομάδα της Γκράβας 1 με 2η την ομάδα του ΑΟ Δεξαμενής Μεταμόρφωσης, τρίτη την ομάδα της ΑΕΚ1 και 4η την ομάδα της ΑΕΚ2. Συνολικά το 2ήμερο έλαβαν μέρος 13 Σύλλογοι όπου αγωνίστηκαν με 105 ομάδες με περίπου 350 αθλήτριες σε 231 αγώνες

Η διοίκηση του ΑΟΔΜ εξέδωσε σχετική ανακοίνωση που αναφέρει:

«Ευχαριστούμε όλους τους συλλόγους (Γκράβα, Διόνυσος, Αίλος Φυλής, ΖΑΟΝ, Καρέας, Άνοιξη, Φοίβος Μελίσσιων, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Εθνικός, Σαλαμμον, ΠΑΚ Χαλανδριου) που πήραν μέρος και έτσι βοήθησαν όλοι στην προσπάθεια που γίνεται για το Χαμόγελο του Παιδιού. Επίσης να ευχαριστήσουμε τους διαιτητές (Ακριβός Χρήστος, Βαρατάσης Φραγκίσκος, Δένδη Ειρήνη, Ζαρμπίνης Νίκος, Θύμης Γεώργιος, Κουρπανίδης Σπύρος, Κουρτεσιώτης Χρήστος, Κρητικού Ιωάννα, Κυπραίος Δημήτρης, Μάραντος Κωνσταντίνος, Νικάκης Βασίλης, Νίνου Βαρβάρα, Παπαθανασίου Θωμάς, Σούγια Δέσποινα, Σπίγγου Ειρήνη, Σταθοπούλου Μαρία, Τόλιος Αθανάσιος, Τσίτσικας Νίκος, Χίλιου Μαρία) για την εθελοντική προσφορά τους στο Χαμόγελο του παιδιού.

 Επίσης το τουρνουά τίμησαν με την παρουσία τους από τον χώρο του Βόλεϊ ο κος Αλλαγιάννης Κων/νος πρόεδρος της ΕΣΠΑΑΑ, ο κος Χαλβατζής Νεκτάριος Γ. Γραμματέας ΕΟΠΕ, ο κος Μπακοδήμος Περικλής Διευθυντής ΕΟΠΕ, ο κος Καπάνταης Παναγιώτης Πρόεδρος διαιτητών ΕΣΠΑΑΑ, ο Γενικός Γραμματέας του Χαμόγελου του Παιδιού κος Καμμιλάτος Χρήστος, ο κος Πέρος Ραπανακης εκπρόσωπος του ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑ

Από τον Δήμο  παρευρέθησαν οι κύριοι: Καρπέτας Μηλτιάδης Δήμαρχος, Σαραούδας Στράτος Νεοεκλεγείς Δήμαρχος, Παπαδόπουλος Φώτης Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Κολοβός Κων/νος Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Χρονόπουλος Γεώργιος Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Ηλιόπουλος Γιώργος Πρόεδρος Σχολικής επιτροπής.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμο Μεταμόρφωσης που με την αμέριστη συμπαράστασή του βοήθησε να πραγματοποιηθεί αυτό το Τουρνουά.»

 

Σχετικά άρθρα