1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-06-2019 21:39

Πρόωρη διακοπή συνεργασίας Δημητρακάκου και Αστέρα Νίκαιας

Δεν πρόλαβε να κλείσει μήνα η συνεργασία του προπονητή, Παναγιώτη Δημητρακάκου με τον Αστέρα Νίκαιας, ο οποίος θα κοουτσάριζε μάλιστα και την γυναικεία ομάδα του συλλόγου, και τελικά ανακοινώθηκε η πρόωρη διακοπή συνεργασίας των δύο πλευρών.

Μάλιστα όπως ανακοίνωσε μέσω f/b η διοίκηση του συλλόγου, το ξαφνικό «διαζύγιο» ήταν φιλικό:

«Σε συνέχεια της από 24.4.2019 ανακοίνωσης (Δελτίο Τύπου) ενημερώνουμε ότι μετά δημιουργικές και φιλικές συζητήσεις με τον προπονητή ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑΚΑΚΟ, αποφασίστηκε η διακοπή της συνεργασίας.

Στον Αστέρα Νίκαιας εδώ και 1 ½ χρόνια «τρέχει» ένα από τα πλέον σύγχρονα προγράμματα εκμάθησης volley στα αναπτυξιακά τμήματα υπο την επίβλεψη και συμμετοχή ενός από τους πλέον επώνυμους και επιτυχημένους προπονητές volley ο οποίος με την ιδιότητα του Τεχνικού Συμβούλου και σε συνεργασία με τους εκάστοτε προπονητές των τμημάτων, υλοποιούν το ολοκληρωμένο αυτό πρόγραμμα το οποίο έχει ήδη αρχίσει να παρουσιάζει τα πρώτα ορατά πλέον αγωνιστικά αποτελέσματα σε μια σειρά αναπτυξιακών τμημάτων του συλλόγου Αστέρα Νίκαιας και της Ακαδημίας Star Volley.

Ο Παναγιώτης δεν ήταν σύμφωνος 100% με την υλοποίηση του εν λόγω προγράμματος και για το λόγο αυτό, κρίθηκε κατάλληλη και από τις δύο πλευρές, η διακοπή της συνεργασίας. Ο Παναγιώτης, μια ιδιαίτερη μορφή στο Νικαιώτικο volley, παραμένει ένας φίλος και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στους επόμενους σταθμούς της διαδρομής του.

Σύντομα θα ανακοινωθεί ο ρόλος και καταμερισμός των αρμοδιοτήτων των προπονητών στις γυναικείες ομάδες και τα αναπτυξιακά τμήματα τόσο του Αστέρα Νίκαιας όσο και του Ιωνικού Νίκαιας.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι το Νικαιώτικο volley ετοιμάζεται να ζήσει μεγάλες στιγμές που σύντομα θα αναβιώσουν τις λαμπρές σελίδες της μεγάλης ιστορίας του και ΟΛΟΙ μαζί θα είμαστε εκεί για να υποστηρίξουμε μια από τις μεγαλύτες αναπτυξιακές προσπάθειες στο ερασιτεχνικό volley και σίγουρα μια από τις μεγαλύτερες (αν όχι η μεγαλύτερη (μέχρι σήμερα … και για πολλά χρόνια ακόμη) επένδυση στο χώρο αυτό προς όφελος των νεαρών αθλητριών και αθλητών που ήδη εμφανίζει τα πρώτα αδιαμφισβήτητα αποτελέσματα !»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ