1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-06-2019 15:44

H Kατερίνα Φαρμάκη στον πάγκο της Δάφνης Αγίου Δημητρίου!

Σημαντική συμφωνία για μία συνεργασία που θα αναβαθμίσει το ρόλο αλλά και τους στόχους της Δάφνης Αγίου Δημητρίου στον χώρο του γυναικείου βόλεϊ κατάφερε να ολοκληρώσει η διοίκηση του συλλόγου.

Εκλεισε συμφωνία με την Κατερίνα Φαρμάκη η οποία μετά από μία διετία στον Γ.Σ.Ηλιούπολης μετακομίζει στον Αγιο Δημήτριο για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της γυναικείας ομάδας που αγωνίζεται στην Α΄κατηγορία ΕΣΠΑΑΑ ενώ θα έχει και την ευθύνη του σχεδιασμού και της λειτουργίας των τμημάτων υποδομής.

Η Φαρμάκη έκανε πολύ καλή δουλειά στον Γ.Σ.Ηλιούπολης ενώ με ένα ευχαριστήριο που δημοσιοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook ευχαρίστησε την Ηλιούπολη και τις αθλήτριες για την συνεργασίας που είχαν.

Μεγαλωμένη στη Θεσσαλονίκη η Φαρμάκη είναι μία από τις μεγαλύτερες δόξες του ελληνικού γυναικείου βόλεϊ με πολλές διεθνείς συμμετοχές και πλούσια καριέρα στον Άρη Θεσσαλονίκης. Εδώ και 15 χρόνια ζει στην Αθήνα όπου έχει επιτυχημένη καριέρα στα τμήματα υποδομής. Είναι μητέρα τριών παιδιών.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ