1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
31-05-2019 15:09

Στα «κιτρινόμαυρα» και πάλι ο «πύργος» Καββαδία

Την ανανέωση της συνεργασίας της με την Αγγελική Καββαδία, για δεύτερη σεζόν, ανακοίνωσε η διοίκηση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ που ξεκινάει και πάλι με την διατήρηση του βασικού κορμού της «κιτρινόμαυρης» γυναικείας ομάδας.

Η 25χρονη κεντρική που έχει ύψος (1μ88) προέρχεται από μια εκπληκτική σεζόν, στην Πρι Λιγκ και αναμένεται να αποτελέσει τον «πυλώνα» του κέντρου της ’Ένωσης στην προσπάθεια της για άνοδο στην Volleyleague γυναικών.

Η Αγγελική Καββαδία που εχει ταλέντο στη ζωγραφική και εχει αγωνιστεί δύο φορές στο Αιγάλεω, Ηρακλή Κηφισιάς, και πέντε χρόνια στον Παναθηναϊκό, μετά την υπογραφή του συμβολαίου της δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ερασιτενικής (aek.gr):

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που και φέτος θα αγωνίζομαι με τα χρώματα της ΑΕΚ. Ευελπιστώ σε μια επιτυχημένη σεζόν, χωρίς τραυματισμούς. Με την παρουσία της διοίκησης, αλλά και του προπονήτη μας, κ. Αποστολογιωργάκη, θεωρώ οτι στη φετινή χρονιά θα εκπληρωθούν οι προσδοκίες όλων μας»

.Η ανακοίνωση της ΑΕΚ

"Η ΑΕΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με την Αγγελική Καββαδία. Η 25χρονη κεντρικός βρέθηκε στα γραφεία του Συλλόγου, και υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο, παραμένοντας στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας βόλεϊ για δεύτερη χρονιά.»

Στα γραφεία της ΑΕΚ υποδέχθηκαν την διεθνή κεντρικό ο υπεύθυνος του τμήματος, κ. Λευτέρης Αρχόντης, και ο προπονητής του “Δικεφάλου, κ. Μανώλης Αποστολογιωργάκης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ