1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
31-05-2019 12:31

ΕΣΠΕΘΡ: Νέος προπονητής στον Φοίνικα Αλεξανδρούπολης ο Δημήτρης Τσουλκανάκης

Με νέο επιτελείο, προπονητής Δημήτρης Τσουλκανάκης, (στην θέση του Χρ.Ανδραβίζου) νέο συνεργάτη τον Χρ, Κώτα και έφορο τον Σταύρο Φωκιανό, η γυναικεία ομάδα του Φοίνικα Αλεξανδρούπολης θα παλέψει και τη νέα σεζόν αποφασιστικά για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β΄εθνικής ΕΣΠΕΘΡ και την άνοδο στην Α2, που έχασε φέτος στο τουρνουά των Γρεβενών.
Η ανακοίνωση της περυσινής πρωταθλήτριας Θράκης αναφέρει:

«Ο Φοίνικας Αλεξανδρούπολης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας μας με τον Δημήτρη Τσουλκανακη. Ο κ Τσουλκανάκης είναι ο νέος προπονητής του γυναικείου τμήματος. Το Δ.Σ του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του και πολλές πολλές νίκες με την ομάδα μας.

Σύντομα θα έχουμε και άλλες προσθήκες έκπληξη στο προπονητικό επιτελείο όπου μαζί με τον νέο έφορο Κο Φωκιανό να πλαισιώσουν τον νέο προπονητή με μια ισχυρή ομάδα για να κάνουμε ένα βήμα ακόμη παραπάνω. Είμαστε ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ Αλεξανδρούπολης... Ελάτε στην οικογένεια μας... Συνεχίζουμε...»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ