1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-05-2013 20:34

Στο πόδι η Λήμνος για το τουρνουά ανόδου στην Α2 και κάλεσμα στους λημνιούς εθελοντές

Η ώρα διεξαγωγής των μπαράζ ανόδου στον 10ο όμιλο του Περιφερειακού πρωταθλήματος πλησιάζει και όλο το νησί της Λήμνου είναι επί ποδός για τη διοργάνωση του φάιναλ-4 που θα γίνει με κάθε επισημότητα και μεγαλοπρέπεια εις μνήμη του Νίκου Σαμαρά που είχε μεγάλο στόχο την άνοδο του Λήμνος Sports Club στην Α2 ανδρών. Η σύζυγος του Έλενα Δούκα ηγείται μεγάλης πρωτοβουλίας που συμμετέχουν πολλοί φορείς του νησιού ώστε η διοργάνωση να γίνει σε υψηλά στάνταρ και να προβάλει όσο το δυνατόν περισσότερο το νησί και το έργο του μεγάλου «Σαμ».

Χαρακτηριστικό της σημασίας που δίνουν οι λημνιοί είναι η ανακοίνωση της οργανωτικής επιτροπής που έκανε κάλεσμα στους λημνιούς εθελοντές στο οποίο αναφέρει:
 
«Για όσους θέλετε να προσφέρετε τη βοήθεια σας και να βιώσετε τη μοναδική εμπειρία της προετοιμασίας της διοργάνωσης σας περιμένουμε τη Δευτέρα 13 Μαϊου και ώρα 19.00 στο Beach Bar Amorosso beach bar στο Ξενοδοχειο Plati. Παρακαλω φορέστε μπλουζάκια του συλλόγου μας».
 
Στο φάιναλ-4 ανόδου θα αγωνιστούν το Λήμνος Sports Club, ο Mέγας Αλέξανδρος Σύρου, η Ροδίων Άθλησης και ο ΓΣ Παγχιακός. Το πρόγραμμα του τουρνουά ανόδου:
 
Η Β΄φάση του 10ου ομίλου του Εθνικού Περιφερειακού πρωταθλήματος ανδρών:
1η ημέρα – Παρασκευή 17 Μαΐου
18.00: Μ.Αλέξανδρος – Ροδίων Άθλεσης
20.30: Λήμνος Sports Club – Παγχιακός
2η ημέρα – Σάββατο 18 Μαΐου
18.00: Παγχιακός – Ροδίων Άθλεσης
20.30: Λήμνος – Μ.Αλέξανδρος
3η ημέρα – Κυριακή 19 Μαΐου
12.00: Μ.Αλέξανδρος – Παγχιακός
18.00: Λήμνος - Ροδίων Άθλεσης


Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ