1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-05-2019 16:49

ΕΣΠΕΔΑ: 'Ανοδος-υπέρβαση για τις γυναίκες του Π.Φαλήρου

Το όνειρο της έκανε πραγματικότητα, η γυναικεία ομάδα του Παλαιού Φαλήρου, καθώς, μετά την επανίδρυση της ύστερα από 20 χρόνια απουσίας, κατάφερε με προπονητή τον Νικήτα Χιωτίνη στον πάγκο να κερδίσει το ένα από τα δύο εισιτήρια ανόδου, στην Τοπική κατηγορία γυναικών ΕΣΠΕΔΑ, μετά από μαραθώνιο 32 αγωνιστικών.

Αν και έχασε χθες 3-2 από τον Τελαμώνα Σαλαμίνας, στο ντέρμπι κορυφής της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ ανόδου, με τον βαθμό αυτό που πήρε οριστικοποιήθηκε και μαθηματικά η άνοδος του συλλόγου από την Τοπική 2.

Χιωτίνης: «Στις αθλήτριες ανήκει όλη η επιτυχία»

Ο αρχιτέκτονας της ανόδου του Α.Ο.Π.Φ. , Νικήτας Χιωτίνης στις δηλώσεις που έκανε για την εκπληκτική πορεία-άθλο του Φαληρικού συλλόγου, η οποία στήθηκε μόλις πριν από εννιά μήνες, συνεχάρη τις παίκτριες του για την σπουδαία προσπάθεια που κατέβαλλαν και υποστήριξε:

«Ξεκινήσαμε πριν 9 μήνες μαζί με τον προσωπικό μου φίλο και πρόεδρο του Συλλόγου Νίκο Δέτση την επανίδρυση του τμήματος μετά από είκοσι χρονιά περίπου.Σίγουρα ήταν μια πολύ δύσκολη προσπάθεια. Το τελικό αποτέλεσμα, δικαιώνει τους κόπους μας και μας γεμίζει με αισιοδοξία για το μέλλον του βόλεϊ του ΑΟΠΦ.

Ήδη έχουν δημιουργηθεί οι βάσεις για μια καλή συνέχεια και στη γυναικεία ομάδα άλλα και στο επίπεδο των ακαδημιών που είναι το μεγάλο μας στοίχημα. Είμαι σίγουρος ότι σύσσωμη η διοίκηση του συλλόγου θα στηρίξει με αγάπη και σθένος την προσπάθεια και την νέα σεζόν.

Τους ευχαριστώ όλους για την θετική αντιμετώπιση τους προς το τμήμα. Όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος θα ήθελα να επισημάνω ότι καταφέραμε μέσα σε λίγους μήνες λειτουργίας να φτιάξουμε μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα, με πόλη σκληρή δουλειά μέσα στο γήπεδο.

Ξεκινήσαμε λίγο άσχημα άλλα στην πορεία βελτιώσαμε τις αδυναμίες μας και καταφέραμε να πετύχουμε την άνοδο μας στη επόμενη κατηγορία. Αντιλαμβάνεται κάποιος το μέγεθος της επιτυχίας αν αναλογιστεί ότι οι περισσότερες αθλήτριες μας έπαιζαν για πρώτη φορά σε γυναικείο πρωτάθλημα και άντεξαν σωματικά και ψυχολογικά σε ένα πρωτάθλημα- μαραθώνιο με 32 αγωνιστικές!!!

Θέλω να ευχαριστήσω τις αθλήτριες μου που έδειξαν εργατικότητα , πάθος αλλά και υπομονή στην ομολογουμένως πίεση που τους ασκούσα ολη την διάρκεια της σεζόν. Σε εκείνες ανήκει εξ ολοκλήρου η επιτυχία και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.»  

 Τα απτελεσματα των πλέι οφ

1η αγωνιστική 5/5- Α΄γύρος Τελαμώνας Σαλαμίνας-Κρόνος Αγ. Αναργύρων 3-2, Π. Φάληρο-Φλοίσβος 3-0

2η αγωνιστική 9/5 Π. Φάληρο- Τελαμώνας 0-3, Φλοίσβος-Κρόνος Αγ. Αναργύρων 2-3

3η αγ 12-13/5 Κρόνος Αγ. Αναργύρων-Π. Φάληρο 3-2,Τελαμώνας-Φλοίσβος 3-0

4η αγωνιστική- Β Γύρος 16/5 Κρόνος Αγ. Αναργύρων- Τελαμώνας 0-3, Φλοίσβος-Π.Φάληρο 2-3

5η αγωνιστική 19/5 Κρόνος Αγ. Αναργύρων-Φλοίσβος 3-2  20/5: Τελαμώνας-Π. Φάληρε 3-2

6η αγωνιστική 23/5  δεν θα γίνουν τα ματς Π.Φάληρο- Κρόνος Αγ. Αναργύρων Φλοίσβος-Τελαμώνας- 

 Τελική βαθμολογία

1 Τελαμώνας  77

2 Π. Φάλητο 73

3   Κρόνος Αγ. Αναργύρων 67

4  Φλοίσβος  61

 

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ