Εκτυπώστε τη σελίδα
10-05-2019 16:02

Εκλεισε ο 8ετής κύκλος του Δημήτρη Παπαϊωάννου στα Γλυκά Νερά

Mετά από 8 χρόνια συνεργασίας οι δρόμοι του Γ.Σ.Γλυκών Νερών και του προπονητή Δημήτρη Παπαϊωάννου χώρισαν. Ο Παπαϊωάννου σε συνάντηση που είχε με την διοίκηση του συλλόγου ενημέρωσε πως δεν θα συνεχίσει τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο σύλλογος εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση για τον Δημήτρη Παπαϊωάννου ενώ εντός των ημερών θα υπάρξουν και εκλογές οπότε η νέα διοίκηση θα κληθεί να βρει τον αντικαταστάτη του. Να σημειωθεί πως ο Παπαϊωάννου θα παραμείνει υπεύθυνος σχεδιασμού και οργάνωσης των αναπτυξιακών τμημάτων του συλλόγου.

Ο Παπαϊωάννου δήλωσε σχετικά: «Ολα τα ωραία έχουν ένα τέλος. Ενημέρωσα την διοίκηση σχετικά με την απόφαση μου να μην συνεχίσω προπονητής της γυναικείας ομάδας. Ενας μεγάλος κύκλος 8 ετών κλείνει σήμερα. Πολλές είναι οι ευχάριστες στιγμές και αναμνήσεις που θα με συντροφεύουν για πάντα. Τρεις άνοδοι κατηγοριών, μία συμμετοχή σε φάιναλ-4 κυπέλλου της ΕΣΠΑΑΑ, μία διεκδίκηση ανόδου στη Β΄Εθνική και πολλές άλλες. Κυρίως όμως θα θυμάμαι της αναγνώρισε που κερδίσαμε ως Γ.Σ.Γλυκά Νερά στον χώρο του βόλεϊ. Ευχαριστώ όσους μας συμπαραστάθηκαν και φυσικά τις αθλήτριες και τους συνεργάτες μου».