1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-05-2019 04:03

ΕΣΠΕΔΑ: Νέα αρχή με Στέφανο Χριστοδουλάκη στον Άλιμο

Ο Στέφανος Χριστοδουλάκης θα είναι ο διάδοχος του Ερμάλ Τσιγκόγια στον πάγκο της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Αλίμου. Ο νέος προπονητής του συλλόγου που έχει δίπλωμα ναυαγοσωστικής θα χρειαστεί να «κολυμπήσει δυνατά» στα «βαθιά νερά» της Β΄εθνικής γυναικών ΕΣΠΕΔΑ, και να κρατήσει στην επιφάνεια το πλεούμενο του Αλίμου, ώστε εκείνο να μην παρασυρθεί, από τα «ρεύματα» του υποβιβασμού.

Η ανακοίνωση  του ΑΠΣ Αλίμου για τον Χριστοδουλάκη αναφέρει:

«Ο ΑΠΣ Αλίμου – Alimos Volley ανακοινώνει τη συνεργασία με τον Στέφανο Χριστοδουλάκη, ο οποίος αναλαμβάνει τη Γυναικεία Ομάδα του Συλλόγου από την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.Ο Στέφανος Χριστοδουλάκης έκανε τα πρώτα του βήματα ως αθλητής στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού, το 2007, ενώ έχει αγωνιστεί από τη θέση του λίμπερο / ακραίου σε πολλές ομάδες, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται & ομάδες της Α1 και της Α2.Ως προπονητής, έχει συνεργαστεί με τις ομάδες του Γ.Σ. Ηλιούπολης και του Α.Ο.Ν. Αργυρούπολης, αναλαμβάνοντας τα Τμήματα Ανάπτυξης και τις Ακαδημίες.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με ειδικότητα την πετοσφαίριση, καθώς και κάτοχος διπλώματος ναυαγοσωστικής.Καλωσορίζουμε τον Στέφανο Χριστοδουλάκη στη δύναμη της ομάδας του Alimos Volley & του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του και καλή αρχή!»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ