1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-05-2019 22:17

ΕΠΕΣΘ: Διπλός τελικός κυπέλλου Ανδρών-Γυναικών στη Μίκρα με κοινωνική δράση

Γιορτή βόλεϊ αύριο στην Θεσσαλονίκη,καθώς στο κλειστό της Μίκρας θα γίνουν οι δυο τελικών Κυπέλλου ΕΠΕΣΘ Γυναικών και Ανδρών.

 Αρχικά στις 18.30 για τις Γυναίκες, ο Μυγδονιακός θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο Τριαδίου και στι 20.30 στους άνδρες θα αναμετρηθούν Ένωση Τούμπας και Άρης.

Η κοινωνική δράση της ΕΠΕΣΘ

Παράληλλα η ΕΠΕΣΘ αποφάσισε να προχωρήσει σε δράση κοινωνικής ευαισθησίας, η οποία αφορά την συγκέντρωση πλαστικών καπακιών για την Μονάδα Αυτιστικού Ατόμου και Αυτιστικού Ατόμου με Νοητική Αναπηρία «Ελπίδα».

Η Ένωση καλεί όσους ενδιαφέρονται και μπορούν να φέρνουν τα πλαστικά καπάκια στα γραφεία της Ένωσης τις εργάσιμες μέρες 09.00 με 15.30, στο ισόγειο του Αλεξάνδρειου Μελάθρου αλλά και κατά τη διάρκεια των δύο τελικών.

Η συγκεκριμένη Μονάδα, στο πλαίσιο κατασκευής νέας παιδικής χαράς εντός του χώρου της, σε συνεργασία με εταιρείες διαχείρισης και επεξεργασίας πλαστικών, ξεκίνησε δικό της πρόγραμμα ανακύκλωσης.

«Μαζεύουμε λοιπόν ΚΑΠΑΚΙΑ πλαστικά όλων των ειδών, ώστε να συγκεντρωθεί το επιθυμητό ποσό που απαιτείται για τις εργασίες κατασκευής μιας καινούριας παιδικής χαράς.» τονίζει με ανακοίνωση της, η ΕΠΕΣΘ.

Σχετικά άρθρα

  • Ο Αντρέϊ Κράβαρικ στον Κρόνο Καλαμαριάς!
    Την συνεργασία με τον Αντρέϊ Κράβαρικ γνωστοποίησε ο Κρόνος Καλαμαριάς. Ο Ελληνοσλοβάκος βετεράνος αθλητής συμφώνησε με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να αναλάβει το πόστο του αθλητικού διευθυντή της Ακαδημίας.
  • Τουρνουά Γυναικών στο ΔΑΚ Περαίας
    Τουρνουά γυναικών διοργανώνει το Σαββατοκύριακο 9-10/10 η ομάδα του Περσέα που αγωνίζεται στην Β΄εθνικη ΕΠΕΣΘ, στο ΔΑΚ Περέας. Στα παιχνίδια θα πάρουν μέρος η Ελπίδα Αμπελοκήπων και ΑΟ Καβάλας απο την Α2, οι Μακεδόνες Αξιού από την Πρι Λιγκ.
  • Στον Ιωνικό Διαβατών η Στέλλα Ιασωνίδου
    Την απόκτηση της λίμπερο, Στέλλας Ιασωνίδου από την Ελπίδα Αμπελοκήπων, ανακοίνωσε ο νεοφώτιστος στην τοπική 1 γυναικών ΕΠΕΣΘ, Ιωνικός Διαβατών, ο οποίος αναφέρει στην ανακοίνωση του:
  • Συνεχίζει με Γιάννη Βαγγέλη στον πάγκο ο Ιωνικός Διαβατών
    Στον πάγκο του Ιωνικού Διαβατών θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν, ο προπονητής Γιάννης Βαγγέλης. Η διοίκηση του Θεσσαλονικιώτικου συλλόγου εξέδωσε ανακοίνωση για τη συνεργασία με τον επιτυχημένος τεχνικό που οδήγησε σε άνοδο την γυναικεία ομάδα από την τοπική 2 στην τοπική 1 της ΕΠΕΣΘ, και η οποία αναφέρει:
  • «Βελούδινο διαζύγιο» για Ηρακλή Γέφυρας και Μηλοβιανού
    Παρελθόν από τον πάγκο του Ηρακλή Γέφυρας, αποτελεί η Ελευθερία Μηλοβιανού. Η επιτυχημένη προπονήτρια που οδήγησε το σύλλογο της Θεσσαλονίκης στο πρωτάθλημα της Β΄εθνικής γυναικών ΕΠΕΣΘ και στην Α2, δεν τα βρήκε με την διοίκηση και αποχώρησε μετά από έξι χρόνια από την ομάδα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ