1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-05-2019 15:38

ΕΣΠΑΑΑ: Λύση της συνεργασίας με τον Θανάση Αρματά ανακοίνωσαν οι Ίωνες

Το τέλος της συνεργασίας με τον προπονητή της γυναικείας ομάδας, Θανάση Αρματά, ανακοίνωσε η διοίκηση του ΑΣΠ Ίωνες.

Η ομάδα της Ν. Ιωνίας κατάφερε να παραμείνει στην Β΄εθνική ΕΣΠΑΑΑ αν και τερμάτισε προτελευταία με 9 βαθμούς, εξαιτίας της παραμονής της Αγ.Παρασκευής στην Α2 γυναικών με ισοβαθμία την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου.

Η ανακοίνωση του συλλόγου για τον κ. Αρματά αναφέρει:

«Οι Ίωνες ανακοινώνουν την λήξη της συνεργασίας τους με τον προπονητή της γυναικείας ομάδας Θανάση Άρματα τον οποίον ευχαριστούν για την προσπάθεια που κατέβαλε για την παραμονή της ομάδας στην Β εθνική και του εύχονται καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Στις κορασίδες η Πολυζώη

Επίσης η διοικηση του συλλόγου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας τους με την Τασούλα Πολυζωη η οποία θα αναλάβει το τμήμα των κορασίδων του συλλόγου για την επόμενη σαιζόν.»

Σχετικά άρθρα

  • Δραπετσώνα:Τέλος ο Καραμαρούδης, αναλαμβάνει ο Αρματάς
    Με προσωπική ανακοίνωση στον λογαριασμό του στο f/b, ο Παύλος Καραμαρούδης γνωστοποίησε το τέλος της συνεργασίας του με την ανδρική ομάδα της Δραπετσώνα στην Α2 ενώ ευχήθηκε και καλή επιτυχία στον αντικαταστάτη του, Παναγιώτη Αρματά!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ