1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-04-2019 18:01

Βασίλης Ξεροβάσιλας: «Θετικη σεζόν για την Ίριδα με πικρό φινάλε»

Τον απολογισμό για την φετινή πορεία τη Ιριδας της Ν. Σμύρνης στην Β’ εθνκή γυναικών, ΕΣΠΕΔΑ ανέλυσαν ο προπονητής του συλλόγου, Βασίλης Ξεροβάσιλας και ο γενικός αρχηγός, Φώτης Ρουσσόπουλος.

Αρχικά ο έμπειρος προπονητής σχολίασε για την φετινή σεζόν:

« Ο απολογισμός της φετινή σεζόν για την Ίριδα ήταν θετικός, σωθήκαμε εύκολα, κάναμε ένα καλό δεύτερο γύρο με μόνο δύο ήττες και θα μπορούσαμε να είμαστε στην τετράδα, την οποία χάσαμε στις λεπτομέρειες..

Γενικά είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των κοριτσιών το πάθος και την ενέργεια που έβγαλαν στα περισσότερα ματς του πρωταθλήματος, σωθήκαμε άνετα και στη συνέχεια, αγωνιστική με την αγωνιστική, κυνηγήσαμε το κάτι παραπάνω που για οριακά δεν μας βγήκε αυτό μας άφησε μια πικρία

Για τη νέα σεζόν θα μιλήσω με την διοίκηση μέσα στο Μαϊο, ώστε να δρομολογήσουμε εξελίξεις που θα αφορούν το ρόστερ και διάφορα άλλα οργανωτικά θέματα.»

Ρουσσόπουλος: «Βάλαμε τις βάσεις για μια νέα πιο δημιουργική σεζόν»

Ο γενικός αρχηγός Φωτης Ρουσσόπουλος υποστήριξε για την φετινή σεζόν της Ιριδας,: « Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την φετινή χρονιά της Ίριδας. Η ομάδα εξασφάλισε πολύ γρήγορα την παραμονή της και πάλεψε μέχρι το τέλος για την είσοδο της στην τετράδα.Επειδή δεν τα κατάφερε στις λεπτομέρειες δεν σημαίνει ότι ήταν και αποτυχία.Γενικά ήταν μια καλή δημιουργική σεζόν που έβαλε τις βάσεις για μια νέα δημιουργική περίοδο»  

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ