Εκτυπώστε τη σελίδα
27-04-2019 14:34

ΑΟΠ Μοσχάτου: «Ξεκίνησε ο σχεδιασμός για την επόμενη χρονιά»

Δεν έχουν κοπάσει ακόμη οι πανηγυρισμοί στο Μοσχάτο για την άνοδο της ομάδας στην Β’ εθνική γυναικών ΕΣΠΕΔΑ, μαζί με την Αιξωνή.

Οι παίκτριες της Άρτεμις Χαλβατζή επικράτησαν στην τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ ανόδου της τοπικής κατηγορίας , επικράτησαν 0-3 στο Περιστέρι της τοπικής ομάδας και «σφράγισαν» και μαθηματικά την άνοδο.

Η διοίκηση του Μοσχάρου με ανακοίνωση της που αναρτησε στο επισημο σαϊτ του συλλόγου, εκτός από συγχαρητήρια στους συντελεστές ανόδου αναφέρει ότι ήδη έχουν δρομολογηθεί οι μεταγραφικές κινήσεις της επόμενης μέρας. Χαρακτηριστικά αναφέρει:«Στο τελευταίο και πιο κρίσιμο αγώνα των μπαράζ, τα κορίτσια μας κατέβηκαν με μοναδική σκέψη την καθαρή νίκη.

Η ομάδα μας μπήκε στον αγώνα με υψηλή συγκέντρωση και κατάφερε να νικήσει το αδιάφορο βαθμολογικά Περιστέρι με 0-3.Πολλά συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που αγωνίστηκαν στα πλέι οφ ,καθώς μετέτρεψαν τους αγώνες μπαράζ σε διαφήμιση του αθλήματος , κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο σετ!!!

Συγχαρητήρια στην προπονήτρια Άρτεμις Χαλβατζή για την εξαιρετική διαχείριση της ομάδας  κατά την διάρκεια όλης της χρονιάς!Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στα κορίτσια μας που δεν εγκατέλειψαν ποτέ το όνειρο και με κατάθεση ψυχής κατάφεραν να το πραγματοποιήσουν»

Δηλώσεις για την άνοδο

Νεκτάριος Χαλβατζής (Πρόεδρος)

«Πολλά συγχαρητήρια  στην ομάδα μας που κατέλαβε την δεύτερη θέση στον Μαραθώνιο του Πρωταθλήματος, και ανεβαίνει στην Β ΕΘΝΙΚΗ. Τα κορίτσια μας μετά από πολλή κόπο το κατάφεραν. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και στην Προπονήτρια, καθώς και σε όλους τους παράγοντες που ήταν πάντα εκεί και προσπαθούσαν να μην λείψει τίποτα. Τα κορίτσια μας από την στιγμή που ανέβηκαν στην 2 η θέση της βαθμολογίας δεν την έχασαν, πότε, και πάλι τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια»

Άρτεμις Χαλβατζή (Προπονήτρια)

«Περήφανη για τα κορίτσια μου που πέτυχαν την άνοδο στη Β Εθνική!!!Πολλά συγχαρητήρια σε όλες σας!!!Από την πιο μικρή μέχρι την πιο μεγάλη, όλες βοηθήσατε να πετύχουμε το στόχο που είχαμε θέσει στην αρχή της χρονιάς!!!Ειδική αναφορά στους ακούραστους συνεργάτες Κώστα Τσαμούλης και Φαίδων Μαραζοπουλος που μεριμνουν όλη τη χρονιά για τα πάντα και φυσικά στον πρόεδρο Νεκτάριο Χαλβατζή»

Κώστας Τσαμούλης (γενκός γραμματέας)

«Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα μας για την άνοδο στην Β Εθνική και την δεύτερη θέση. Ήταν μια δύσκολη χρονιά και τα κορίτσια κατέθεσαν ψυχή και τους αξίζουν πολλά μπράβο!!! Συγχαρητήρια επίσης στην κοουτς Άρτεμις Χαλβατζήγια την καθοδήγηση της ομάδας σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος, καθώς και σε όλους τους ανθρώπους που έτρεξαν όλη τη χρονιά για την ομάδα. Τα καλύτερα έρχονται»

 Τελευταία αγωνιστική πλέι οφ-Αποτελέσματα

ΑΕΓ Αιξωνή-ΑΓΟΓ Ευρυάλη 2-3,

ΑΣ Περιστέρι-ΑΟΠ Μοσχάτου 0-3

Βαθμολογία :

1.ΑΕΓ Αιξωνή 71β. (81-27),

2.ΑΟΠ Μοσχάτου 59(69-41),

3.ΑΓΟΓ Ευρυάλη 58(74-42),

4.ΑΣ Περιστέρι 51(62-44)

 

 Φωτο:Moschatotaurossporty.blogspot.com

 

Σχετικά άρθρα