Εκτυπώστε τη σελίδα
24-04-2019 19:08

ΕΣΠΕΔΑ τοπική 2 γυναικών: Πρώτο στο νήμα της κανονικής περιόδου το Π.Φάληρο

Την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου με 66 βαθμούς, στην τοπική κατηγορία 2 γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ, εξασφάλισε η ομάδα του Παλαιού Φαλήρου καθώς στο τελευταίο παιχνίδι (26η αγωνιστική), στο κλειστό «Σοφία Μπεφόν», επικράτησε του πρωτοπόρου Τελαμώνα με 3-1.

Η ομάδα του Α.Ο.Π.Φ. θα λάβει μέρος από 5/5 στα play off ανόδου της κατηγορίας μαζι με Φλοισβο, Τελαμώνα, Κρόνος Αγ. Αναργύρων, ως οι πρώτες τέσσερις πρώτες ομάδες της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και οι δύο πρώτες θα πάρουν το εισιτήριο για την Τοπική κατηγορία.

Μετά το ντέρμπι, ο προπονητής του Α.Ο.Π.Φ. Νικήτας Χιωτίνης δήλωσε: «Κερδίσαμε μια πολύ καλή ομάδα και καταφέραμε και πήραμε την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο. Σίγουρα μια πολύ μεγάλη επιτυχία για μία ομάδα που δημιουργήθηκε πρίν οκτώ μήνες.

Τωρα όμως πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι στο στόχο που είναι η άνοδος. Χρειάζεται πολυ δουλειά στο γήπεδο και ψυχική δύναμη γιατί όλοι οι αγώνες των play off είναι σημαντικοί και πρέπει να είμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση για να ανταπεξέλθουμε στην κρισιμότητα των παιχνιδιών.

Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στις αθλήτριες μου για την προσπάθεια τούς.»Πολλά συγχαρητήρια στον προπονητή του Α.Ο.Π.Φ. Νικήτα Χιωτινη και στις αθλήτριες του και να τους ευχηθούμε κάλο Πάσχα και να έχουν την δύναμη που χρειάζεται να συνεχίσουν το ίδιο καλά και στα play off."

Σχετικά άρθρα