Εκτυπώστε τη σελίδα
22-04-2019 14:34

ΕΣΠΕΔΑ: Κυπελλούχος γυναικών η Ευρυάλη που επικράτησε στον Γλυφαδιώτικο τελικό 3-2 της Αιξωνής

Μετά από τρεις σερί ήττες σε μεταξύ τους ντέρμπι (πρωτάθλημα-πλέι οφ) η Ευρυάλη Γλυφάδας, έσπασε την φετινή αρνητική παράδοση και επικράτησε στον τελικό κυπέλλου γυναικών ΕΣΠΕΔΑ, 3-2 της συμπολίτισσας Αιξωνής.

Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό ειχε διάρκεια 118 λεπτών, με την γηπεδούχο Ευρυάλη να προηγείται 1-0 και 2-1 της πρωταθλήτριας της τοπικής κατηγορίας Αιξωνή, με εξαιρετικές τις Ηλιακοπούλου, Μπραβάκου, Γεωργίου και τις φιλοξενούμενες να ισοφαρίζουν σε 2-2 και να στέλνουν το ματς στο τάι μπρέικ, όπου εκεί νίκησε η ομάδα της κ.Μιχαηλιδου με 15-12.

Τα σετ 3-2: 25-20,23-25,25-23,14-25,15-12)

Διαιτητές: Βλάχος, Παπαστάμου

Ευρυάλη: (Μιχαηλίδου) Μουλή Ελ, Γεωργίου, Ηλιακοπούλου,Δημητρίου, Μπραβάκου Διαμαντή (λ), Νάστου (λ) Γιαννοπούλου, Δουβίτσα, Καγιαννάκη, Μουλή Παρ. Παπασπυρόπουλου, Πανάγου

Αιξωνή (Τουρνάκης): Μοράκη, Χειλαδάκη, Θωμαίδου, Καλαφάτη, Τουρνάκη, Κούτση, Καππύρη (λ), Κερασιώτου (λ), Νάστου Κων., Δημητρέλου, Βήχου, Βροντίση, Νάστου Μ,Φωτοπούλου

Τους αγώνες (τελικοί ανδρών-γυναικών) τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Περικλής Δορκοφίκης & Δημήτρης Νιτσιόπουλος, ο υπεύθυνος Αθλητισμού του δήμου, Δημήτρης Αγγελάτος καθώς και δημοτικοί σύμβουλοι που παρακολούθησαν με ενδιαφέρον τους τελικούς .

Στο γήπεδο παρευρέθηκαν ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΔΑ, Γιώργος Κογκαλίδης, ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Μεταξάς και το μέλος του Δ.Σ., Χάρης Ιατρόπουλος, καθώς επίσης το μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας ,Φάνης Τσάκωνας, ο πρόεδρος του ΣΥΔΠΕ ΔΑΠ, Πέτρος Παπαχατζής και η ειδική γραμματέας του Συνδέσμου, Κωνσταντίνα Καντλή.

 

Σχετικά άρθρα