1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-04-2019 04:33

ΕΣΠΕΠ Β' εθνική γυναικών: Η ΕΑΠ ισοφάρισε σε «2-2» τον Ερυθρό Αστέρα και όλα θα κριθούν σε πέμπτο ματς

Σε ένα παιχνίδι-διαφήμιση για το βόλεϊ, η γυναικεία ομάδα της ΕΑΠ νίκησε με 3-1 (25-20, 25-17, 22-25, 25-22) σετ τον Ερυθρό Αστέρα Πατρών στον 2ο τελικό της Β΄ Εθνικής που έγινε πριν δυο μέρες και ισοφάρισε σε 2-2 με αποτέλεσμα ο πρωταθλητής  να κριθεί σε 5ο παιχνίδι που θα γίνει σημερα στο κλειστό της ΕΑΠ.

Το παιχνίδι έγινε σε ένα κατάμεστο Κουκούλι όπου φίλοι και των δυο ομάδων παρακολούθησαν πλούσιο θέαμα με άπαντες να φεύγουν γεμάτους από το γήπεδο. 

Στο αγωνιστικό μέρος η ΕΑΠ ήταν πιο ψύχραιμη, με καλό σερβίς και σωστές επιλογές στην επίθεση, πήρε τα δύο πρώτα σετ όμως ο Ερυθρός Αστέρας αντέδρασε και πήρε το 3ο σετ μετά από μεγάλο ντέρμπι μειώνοντας σε  2-1.

Στο 4ο σετ υπήρχαν πολλές ανατροπές, η ΕΑΠ προηγήθηκε με 8-2, ο Αστέρας πήρε κεφάλι με 16-14 αλλά τελικά οι μελανόλευκες ήταν αυτές που έκαναν λιγότερα λάθη και πήραν το σετ και μαζί τη νίκη με 3-1.

Πολύ καλή η διαιτησία των Σπυρόπουλου-Λεβέντη. 

ΕΑΠ (Μητρόπουλος): Πελεκούδα, Θεοδωρακόπουλου, Χαιρετάκη, Καρνάτσου, Τσουλέα,  Καραμούντζου, λίμπερο η Ζήκου.

 Ερυθρος Αστέρας (Λεγάτου): Κόλια, Μποτσάκη, Γκοτζιά, Τσιόδουλου, Τραζακλή λίμπερο η  Στυλιανοπούλου (Θεοδωροπούλου, Κασπίρη, Τσούση, Τσερεμπέι

Πηγη:gnomip.gr

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ