1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-04-2019 15:35

Κάτια Παπαθανάση (ΠΑΚ Χαλανδρίου): «Η απώλεια τίτλου δεν μηδενίζει την φετινή μας πορεία»

Παρά την απογοήτευση της για την απώλεια του πρωταθλήματος, η σταθερά καλή κεντρική του ΠΑΚ Χαλανδρίου στο φετινό πρωτάθλημα, Κάτια Παπαθανάση, σχολίασε:

«Συγχαρητήρια αρχικά στους Αμπελόκηπους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ήταν ένα δυνατό ματς, στα πρώτα δύο σετ συνέχιζαμε την εμφάνιση των προηγούμενων παιχνιδιών, η οποία δε μας αντιπροσωπεύει και αργήσαμε να μπούμε στο παιχνίδι.

Δυστυχώς η μπάλα τιμωρεί και πάρα την ανατροπή που κάναμε δεν καταφέραμε να πάρουμε το τελευταίο σετ. Κέρδισε η ομάδα που έκανε τα λιγότερα λάθη στα κρίσιμα σημεία Αυτό το αποτέλεσμα δε μηδενίζει την φετινή μας πορεία όμως!

Στις πρώτες προπονήσεις που κάναμε κανείς δε φανταζόταν ότι μπορούμε να κάνουμε τέτοια σεζόν, όμως με σωστή καθοδήγηση, στήριξη και μεγάλη προσπάθεια από μεριάς μας γίναμε ομάδα και αυτό φαινόταν στο παρκέ!

Ευχαριστούμε την προπονήτρια μας τον γυμναστή τον φυσικοθεραπευτή μας τη διοίκηση τον κ.Βασιλη ( Καλατζή) και τον κ.Σακη (Μαυρίδη) που κατέβαλαν κάθε είδους προσπάθεια για να μας κάνουν οικογένεια! Η μεγαλύτερη μας πικρία είναι που δεν τους δώσαμε τη χαρά του πρωταθλήματος.»

 

Φωτο Δημήτρης Αντωνάκης

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ