1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-04-2019 13:24

Νίκος Λιγνός (Αμπελόκηποι): «Τα κορίτσια έδειξαν χαρακτήρα και όλα τα συγχαρητήρια ανήκουν σε αυτές»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την κατάκτηση του τίτλου με αυτό τον εμφατικό τρόπο, ο προπονητής των πρωταθλητριών των Αμπελοκήπων, Νικος Λιγνός, αποθέωσε τις παίκτριες του και δήλωσε μετα την λήξη του πέμπτου τελικού:

«Θεωρώ ότι τα κορίτσια αν και βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο, έδειξαν χαρακτήρα ξανά και ξανά και όλα τα συγχαρητήρια πάνε σε αυτές.

Για εμάς είναι μεγάλη επιτυχία αυτό το πρωτάθλημα, αλλα αφού φτάσαμε εδώ. Η σκέψη μας είναι πλέον στο επόμενο τουρνουά ανόδου για την Α2 αφου έτσι θα ολοκληρώσουμε τους φετινούς μας στόχους.Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα του ΠΑΚ για το αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξε και για την αγωνιστική παρουσία που είχε σε όλο το πρωτάθλημα.

Δίνει αξία στην επιτυχία μας ενας τέτοιος σπουδαίος αντίπαλος. Πολλά συγχαρητήρια στο τιμ, Λωρέττα Βασιλείου (παρα λίγο να γεννήσει χθες) Άννα Μυλωνά και στον πρόεδρο του συλλόγου, Γιώργο Ζωγράφο που είναι αθόρυβα κοντά μας.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ