Εκτυπώστε τη σελίδα
15-04-2019 13:03

ΕΣΠΕΔΑ - Κορασίδων: Αήττητος πρωταθλητής ο Απολλώνιος με MVP την Στέλλα Γκιούρδα

Πρωταθλητής Κορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ, αναδείχτηκε για δεύτερη σερί χρονιά, ο Απολλώνιος, ο οποίος κατέκτησε τον τίτλο κερδίζοντας με 3-2 σετ  το γηπεδούχο Αιγάλεω στον τελικό του φάιναλ-4.

Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό με την ομάδα του Κερατσινίου να προηγείται με 0-2, το Αιγάλεω να ισοφαρίζει σε 2-2 και την ομάδα του Γιώργου Δεναξά να επικρατεί με 10-15 στο τάι μπρέϊκ και να διατηρεί παράλληλα και το αήττητο 26 αγωνιστικών.

MVP της αναμέτρησης ψηφίστηκε η Στέλλα Γκιούρδαη οποία αγωνίζεται βασική και στην ομάδα των γυναικών

Διαιτητες: Μενεσλής ,Παπαστάμος, Παπανικολάου.

Τα σετ: 2-3 (23-25, 22-25, 25-22, 25-14, 10-15)

ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ( Αντωνιάδη-Ιωάννου): Κοντούδη, Αρμάου, Πλουμπή, Ανδρεόλα, Δήμα, Σωτηροπούλου / Κουλοπούλου (λ), Καμπά, Χαρμαντά, Γιαννοπούλου, Δρεμπέλα, Νιθαυριανάκη.

ΟΦΑ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ (Δεναξάς): Ηλιοπούλου, Σαρρή, Αποστόλου, Γκιούρδα Στ., Βελλίμη, Παπαγεωργίου / Λέσι (λ), Αγγελή (λ), Τσουράκη, Γραμμένου, Παρασκευαϊδη, Τζώρτζη.

Οι κορυφαίες του φαϊναλ-4:

Καλύτερη πασαδόρος :Κοντούδη Ελενη ΑΟ Αιγάλεω

Καλύτερη επιθετικός : Γκιούρδα Στελλα ΟΦΑ Απολλώνιος

ςΚαλύτερη υποδοχέας : Κουλοπούλου Ελενα ΑΟ Αιγάλεω

Καλύτερη  μπλοκέρ : Συριστατίδη Αγγελικη Ολυμπιακος

MVP : Γκιούρδα Στελλα Απολλώνιος

Την τρίτη θέση  κατέκτησε η ομάδα ΑΣ Περιστέρι που νίκησε στον μικρό τελικό τον Ολυμπιακ με 3-2 σετ (25-18,17-25,14-25,25-23,15-7).

Στο γήπεδο παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Αιγάλεω Δημήτρης Μπίρμπας και η αντιδήμαρχος Αιγάλεω Γιάννα Χρυσόγλου όπως επίσης ο γεν.γραμματέας ΕΟΠΕ & ΕΣΠΕΔΑ Νεκτάριος Χαλβατζής, ο αντιπρόεδρος της ΕΣΠΕΔΑ Νίκος Δελαγραμμάτικας, ο ταμίας της ΕΣΠΕΔΑ Μπάμπης Ξοφάκης και  το μέλος του Δ.Σ.της ΕΣΠΕΔΑ, Χάρης Ιατρόπουλος.

 ΦΩΤΟ Δημητρης Αντωνάκης

 

 

Σχετικά άρθρα