Εκτυπώστε τη σελίδα
12-04-2019 13:48

Ηλιάνα Βασιλειάδη: «Σημαντική νίκη που φέρνει τους Αμπελόκηπους πιο κοντά στο πρωτάθλημα»

Σημαντική νίκη με 3-0 που φέρνει τους Αμπελόκηπους κοντά στην κατάκτηση του τίτλου της Β΄εθνικής γυναικών ΕΣΠΑΑΑ, χαρακτήρισε την χθεσινή νίκη του αθηναϊκού συλλόγου κοντρα στο ΠΑΚ, η Ηλιάνα Βασιλειάδη.

Η κορυφαία παίκτρια του γηπέδου και σπουδαία σκόρερ των γηπεδούχων πουι οδήγησε τις συμπαίκτριες της, στο «2-2», κόντρα στο σύλλογο του Χαλανδρίου, στον τέταρτο τελικό πλέι οφ, σχολίασε στο Volleynews.gr για την εξέλιξη του αγώνα:

«Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς και δόξα το Θεό, έληξε με τον καλύτερο και γρηγορότερο τρόπο. Μας πάει ένα βήμα πιο κοντά προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά μας ενίσχυσε και από ψυχολογικής πλευράς λόγω του καθαρού 3-0. Θεωρώ πως καμία από τις δύο ομάδες δεν έκανε φοβερό παιχνίδι, ούτε ότι ξεχώρισε κάποια παίκτρια, αγωνιστικά.

Εμείς όλες παίξαμε στα στάνταρ μας και είναι πολύ σημαντικό να το κρατήσουμε αυτό, ώστε να ξέρουμε ότι είναι αρκετό για ένα τέτοιο αποτέλεσμα. Ήμασταν πιο ψύχραιμες, ενωμένες και σίγουρες για το τι μπορούμε να κάνουμε, και αυτό φάνηκε στα σημεία που ήμασταν πίσω στο σκορ. Έτσι θα μπούμε στο γήπεδο και τη Δευτέρα.»

Φωτό Μαίρη Σαμιώτου

 

Σχετικά άρθρα