1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-04-2019 01:06

ΕΣΠΑΑΑ Τοπικό γυναικών: Πέρασε στον τελικό ο Γ.Σ.Κερατέας, κοντά στην ανατροπή ο Απόλλων Αγίου Δημητρίου

Την πρόκριση του στον τελικό των πλέι οφ ανόδου του τοπικού πρωταθλήματος γυναικών της ΕΣΠΑΑΑ πανηγυρίζει ο Γ.Σ.Κερατέας επιβεβαιώνοντας τα προγνωστικά στις ημιτελικές αναμετρήσεις με τον Αγιο Στέφανο.

Η ομάδα του Δημήτρη Μπαχράμη νίκησε απόψε τον Αγιο Στέφανο 3-0 στο κατέμεστο γυμναστήριο της Kερατέας (φωτό) και σε συνδυασμό με τις δύο νίκες που είχε στα μεταξύ τους παιχνίδια την κανονική περίοδο προκρίθηκε στον τελικό με νίκες 3-0.

Ο Γ.Σ.Κερατέας είναι και η μοναδική ομάδα της ΕΣΠΑΑΑ που διεκδικεί την άνοδο στα πρωταθλήματα της Ενωσης τόσο των γυναικών όσο και των ανδρών.

Η πρόκριση αφιερώθηκε από τον Μπαχράμη στην Λίζα Τριανταφυλλίδη που τραυματίστηκε στον πρόσφατο αγώνα του Γ.Σ.Κερατέας με τον Πανελλήνιο στην Κυψέλη και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. Ετσι κεντρική αγωνίστηκε η 16χρονη δεύτερη πασαδόρο Αγγλική Παναγιώτου.

Διαιτητές: Μαυρικίδου, Αρβανίτης. Γραμματεία: Αμερικάνου

Τα σετ: (25-21, 25-17, 25-19)

Γ.Σ.ΚΕΡΑΤΕΑΣ (Δημήτρης Μπαχράμης): Μεθενίτη, Προκοπίου, Γκαρακούνη, Παναγιώτου, Ντάρδη, Ηλιοπούλου / Μεγαγιάννη (λ), Πέτση.

ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ (Μαρία Καλαρά): Κουρλαμπά, Παπά, Μούτου, Συμεωνίδου, Διασάκου, Μαστρονικόλα / Χατζηθεοδώρου (λ), Σαργιαννόγλου, Κεραμάρη, Μπατζάκα, Καμπούρη.

Περιμένει τον αντίπαλο

Ο Γ.Σ.Κερατέας θα μάθει τον αντιπαλο του την προσεχή Πέμπτη. Το αξιοσημείωτο είναι πως ο Γ.Σ.Κερατέας με τα Γλυκά Νερά έχει πλεονέκτημα 2-0 νίκες και θα χρειαστεί άλλη μία για την άνοδο, ενώ με τον Απόλλωνα Αγίου Δημητρίου είναι 1-1 στις νίκες αλλά όπως και με τα Γλυκά Νερά έχει πλεονέκτημα έδρας.

Σούπερ Απόλλων, ισοφάρισε τα Γλυκά Νερά

Στο άλλο ζευγάρι των ημιτελικών των πλέι οφ ο Απόλλων Αγίου Δημητρίου είναι κοντά σε μία μεγάλη ανατροπή στις αναμετρήσεις με τα Γλυκά Νερά.

Στην κανονική περίοδο τα Γλυκά Νερά είχαν νικήσει δύο φορές στον Απόλλων Αγίου Δημητρίου αλλά η ομάδα των νοτίων προαστίων έκανε την έκπληξη στον πρώτο αγώνα που έγινε την Παρασκευή στα Γλυκά Νερά και νίκησε με 3-0 (25-19, 25-13, 25-21) και μείωσε σε 2-1 νίκες.

Απόψε μετά από αγώνα... θρίλερ ο Αγιος Δημήτριος νίκησε και στην έδρα του τα Γλυκά Νερά με 3-2 (26-24, 23-25, 15-25, 25-16, 16-14) και ισοφάρισε τις νίκες σε 2-2. Ετσι η πρόκριση θα κριθεί σε τρίτο ημιτελικό που θα γίνει την προσεχή Πέμπτη στις 21.45 και πάλι στα Γλυκά Νερά.

Υπενθυμίζεται πως στη Β΄Εθνική έχει ήδη ανέβει απ΄ευθείας ο Γ.Σ.Κορωπίου.

 

ΠΛΕΪ ΟΦ ΑΝΟΔΟΥ (πρόκριση στον τελικό στις 3 νίκες)

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ

Γ.Σ.Κερατέας - Α.Ο.Αγίου Στεφάνου (νίκες: 3-0 με 3-2 και 3-0 σετ στην κανονική περίοδο και 3-0 στα πλέι οφ)

Γ.Σ.Γλυκών Νερών - Γ.Σ.Απόλλων Αγίου Δημητρίου (νίκες: 2-2: Με 3-2 και 3-0 σετ στην κανονική περίοδο και 0-3, 2-3 στα πλέι οφ)

ΤΕΛΙΚΟΙ

Γ.Σ.Κερατέας - Γ.Σ.Γλυκών Νερών ή Γ.Σ.Απόλλων Αγίου Δημητρίου

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ