Εκτυπώστε τη σελίδα
09-05-2013 12:33

Με Λαζάρη στην πάσα το Μεσολόγγι

Την 30χρονη έμπειρη πασαδόρο Ξένια Λάζαρη απέκτησε σήμερα η Γ.Ε.Μεσολογγίου. Η Ξένια Λάζαρη ξεκίνησε την καριέρα της από το Μεσολόγγι και τα τρία τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στον ΠΑΣ Ναυπάκτου. 


Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής της στην Γ.Ε.Μεσολογγίου η Ξένια Λάζαρη σε δηλώσεις της τόνισε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον ΠΑΣ Ναυπάκτου για τα τρία χρόνια υπέροχης συνεργασίας που είχαμε. Καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς έβλεπα την πορεία της ομάδας και είδα τη μεγάλη αλλαγή που άρχισε να γίνεται. Έτσι αποφάσισα φέτος να επιστρέψω πίσω στην πόλη και να προσφέρω γι’ αυτήν. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, θα προσπαθήσω να δώσω το 100% για να πετύχει η ομάδα το στόχο της.  Ήρθα σε μια ομάδα με πολύ καλό κλίμα και αλλά και στόχους για το κάτι παραπάνω. Εύχομαι η ομάδα να πετύχει τους στόχους της και του χρόνου να είμαστε στην Α2,  γιατί πιστεύω ότι μπορούμε να το πετύχουμε. Να ευχηθώ το καλύτερο και να έχουμε μια υπέροχη αγωνιστική χρονιά».

Ο προπονητής της Γ.Ε.Μεσολογγίου Βασίλης Μανθάτης σε δηλώσεις του τόνισε: «Πλέον η ομάδα αρχίζει να αποκτάει πέρα από νεανικότητα και ζήλο και εμπειρία. Τη Ξένια την παρακολούθησα 2 χρόνια στη Ναύπακτο και διαπίστωσα το πόσο πολύ μπορεί να βοηθήσει την ομάδα μου για το κάτι παραπάνω. Ξέρω ότι θα μας βοηθήσει σε όλους τους τομείς και επίσης ξέρω το πόσο πολύ αγαπάει αυτό που κάνει και γι’ αυτό σε όποια ομάδα έπαιξε ήταν το αγαπητό παιδί. Να της ευχηθώ το καλύτερο και να κάνει μια καταπληκτική σεζόν. Είναι πολύ σημαντικό για μένα που και στο αντρικό αλλά και στο γυναικείο παλιοί παίκτες της ομάδας αναγνωρίζουν τη προσπάθεια που κάνουν τα νέα παιδιά και αμέσως δηλώσανε παρόν για να πετύχουμε το κάτι παραπάνω για την ομάδα μας και για την πόλη μας! Τους ευχαριστώ εκ των προτέρων και αυτούς αλλά και όλους τους αθλητές μου - αθλήτριες μου».