Εκτυπώστε τη σελίδα
03-04-2019 05:26

ΕΣΠΕΠ Β' εθνική γυναικών: Εκπληκτικός Ακρίτας Καλαμάτας ισοφάρισε σε «2-2» την ΕΑΠ

Άλλη μια σπουδαία νίκη στο τάι μπρέικ πανηγύρισε ο Ακρίτας Καλαμάτας απέναντι στην Ε.Α.Π., τη δεύτερη μέσα μια εβδομάδα και κατάφερε να οδηγήσει την ημιτελική σειράς πλέι οφ της Β΄εθνικής γυναικών ΕΣΠΕΠ, στο «2-2».

Πλέον όλα θα κριθούν την ερχόμενη Κυριακή σε τρίτο ημιτελικό στην Πάτρα για να μάθουμε ποιος θα αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα στο μεγάλο τελικό για την ανάδειξη του πρωταθλητή της Β' Εθνικής γυναικών.

Οι γηπεδούχες του Ντάκουρη για άλλη μια φορά έδειξαν χαρακτήρα, μεγάλο πάθος, ξεκίνησαν δυνατά πήραν το πρώτο σετ με 25-12, στη συνέχεια η ΕΑΠ πήρε προβάδισμα με 1-2 αλλα και πάλι έγινε της ανατροπής στο κλειστό της Παραλίας, καθώς οι Καλαματιανές ισοφάρισαν σε 2-2 και πήραν τη νίκη στο πέμπτο σετ με 15-10.

Τα σετ 3-2 (25-12, 16-25, 20-25, 25-20, 15-10)

A' Διαιτητής: Χανδρινός Παναγιώτης, Τσουμελέας Ηλίας, Σημειωτής: Λιακουνάκου Βενετία

Α.Ο. Ακρίτας (Ντάκουρης Παναγιώτης ): Μπεσή , Ορφανέα , Μαθιουδάκη, Μπότη , Ιωαννίδη, Χειλαδάκη, Λίκα (λ), Καπλάνη (λ), Βαμβακούση, Μπουζέα , Πανταζοπούλου, Γεωργιοπουλου, Κακριδώνη, Βυζά

Ε.Α.Π. (Μήτρόπουλος):  Κάτση, Πέππα, Χαιρετάκη, Τσίρκα, Καραμούντζου, Τσουλέα, Καρνάτσου Α., Ζήκου (λ), Κουκίου (λ), Οικονόμου Χ., Οικονόμου Σ.,Γκίνη, Καρνάτσου Ε.

Σχετικά άρθρα