1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-04-2019 14:30

Αντώνης Πούμπουρας: «Κυνηγήσαμε φέτος το κάτι παραπάνω αλλα δεν μας βγήκε»

Γλυκόπικρη γεύση για τον προπονητή του Παπάγου, Αντώνη Πούμπουρα, άφησε η ήττα-αποκλεισμός από το ΠΑΚ. Οι «στρατηγοί» έβαλαν δύσκολα στην ομάδα του Χαλανδρίου στα δύο τελευταία ματς των πλέι οφ αλλά δεν τα κατάφεραν να κάνουν την έκπληξη παρά την καλή τους απόδοση.

Ο πολύπειρος τεχνικός σχολίασε για το ματς αλλά και για την φετινή σεζόν του Παπάγου: « Άλλο ένα ματς με το ΠΑΚ που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Οι διαφορές μεταξύ των δυο ομάδων μετά και το σημερινό ματς (χθεσινό), ήταν ελάχιστες αν υπάρχουν κιόλας . Παρά την ηττα μας, το παιχνίδι ήταν μια διαφήμιση του βόλεϊ.

Η χρονιά για μας ήταν επιτυχημένη καθώς ήμασταν μέσα στους στόχους μας, τετράδα στο πρωτάθλημα και τελικό στο φαϊναλ-4 κυπέλλου. Κυνηγήσαμε γενικά τα κάτι παραπάνω αλλά δεν μας βγήκε. Εύχομαι καλή συνέχεια στο ΠΑΚ, προκρίθηκε δίκαια.

Στον τελικό πέρασαν οι δύο καλύτερες ομάδες, και κόντρα στους Αμπελοκήπους θα γίνουν σπουδαία ματς, τα οποία θα είναι καλό οι φιλάθλους να πάνε στο γήπεδο και να τα παρακολουθήσουν.»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ