1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-03-2019 16:22

Αγγελική Αντωνιάδη: «Θα βγούμε νικήτριες από την διαδικασία των πλέι άουτ»

Τα εύσημα στις παίκτριες της για την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν για να ολοκληρώσουν την νίκη-ανατροπή με 3-2 κόντρα στα Βριλήσσια, απέδωσε η Αγγελική Αντωνιάδη.

. Η πολύπειρη κόουτς του Αιγάλεω που κλείνει δέκα χρόνια φέτος στον πάγκο των «μπλε» υποστήριξε, ότι η ομάδα της είναι έτοιμη να παλέψει και να βγει νικήτρια από την ψυχοφθόρα διαδικασία των πλέι άουτ της Πρι Λιγκ που ακολουθούν και στην οποία εμπλέκεται για πρώτη φορά η αθηναϊκή ομάδα.

Αναλυτικοτερα τόνισε:

«Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι καταφέραμε να πάρουμε τους δύο πόντους. Η ομάδα μου έπαιξε πολύ αγχωμένα, όταν έγινε το 1-2 έπαιξαν ελεύθερα γι αυτό έγινε και η ανατροπή.

Έδωσε ρυθμό στην ομάδα και η είσοδος της έμπειρης διαγώνιας Εφης Ιωάννου που εδωσε λύσεις σε καθοριστικά σημεία του αγώνα. Βέβαια δεν μπορώ να μην δώσω τα εύσημα και στην Κωνσταντίνα Τζαλαλη που ηταν πολύ αποτελεσματική οπως και η Κατερίνα Βλαχου, η Όλγα Μελετιαδη,η Κατερίνα Κουλοπουλου, η Εύα Μανωλικα και η Μαρίαλενα Λύρα που αντεξαν στην πίεση του αντιπάλου και έκαναν την μεγάλη ανατροπή οταν φαινόταν οτι το παιχνίδι είχε χαθεί. Φέτος χρειαζόμασταν και λίγο τύχη.

Αν είχαμε πάρει έστω ένα δίποντο απο τις ομάδες που μπορούσαμε, τώρα δεν θα βρισκόμασταν σε αυτή την θέση. Δεν πειράζει θα ζήσουμε και αυτή την εμπειρία και εύχομαι να βγούμε νικητές.

Έχει απομείνει άλλη μια αγωνιστική για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα. Εμείς θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για τα play aout. Με την ευκαιρία που μου δίνετε θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες τις αθλήτριες μου και τις 14 μια προς μια γι αυτή τη νικη και για τη προσπάθεια που έκαναν ολη την χρονιά.

Έδωσαν την ψυχή τους για το καλύτερο. Επίσης αξίζουν ένα μεγάλο μπράβο τα κορίτσια μου που δείχνουν μέρα με την μέρα οτι αντέχουν στα δύσκολα. Τους εύχομαι να είναι υγιής γιατί μόνο έτσι θα μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο μας.

Καλή συνέχεια στις ομάδες που θα αγωνιστούν στα play aout, όπως επίσης και στις ομάδες που θα συνεχίσουν στα play off. Συγχαρητήρια στον Πρωταθλητή που θα ανέβει στην volley league.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ