1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
07-05-2013 15:31

Ωρα για... κούπες στην ΕΠΕΣΘ

Ένα δεκαήμερο γεμάτο συγκινήσεις περιμένει τους φίλους του βόλεϊ στη Θεσσαλονίκη, καθώς το διάστημα 12 μέχρι 21 Μαΐου θα αναδειχτούν ο πρωταθλητής και ο κυπελλούχος Γυναικών της ΕΠΕΣΘ.

Η αυλαία θα ανοίξει με τον τελικό του Κυπέλλου Γυναικών, μεταξύ ΑΣΚ Λαγκαδά - Ν. Βότση, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 12 Μαΐου, ώρα 19.00, στο ΔΑΚ Πολίχνης.

Θα ακολουθήσουν οι τελικοί του πρωταθλήματος όπου το σκορ μεταξύ του Ναυάρχου Βότση και της Ελπίδας Αμπελοκήπων είναι 1-1, με την ομάδα του Ναύαρχου σε πλήρη αδράνεια περίπου ένα μήνα αφού περίμενε να δει ποια ομάδα θα αντιμετώπιζε στον τελικό (Ελπίδα ή Λαγκαδάς), να γίνει η προκριματική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος Κορασίδων και να περάσουν και οι γιορτές του Πάσχα.

Αντίθετα τα κορίτσια της Ελπίδας στο διάστημα αυτό έδωσαν μία σειρά από δύσκολα παιχνίδια και είναι φυσικό να βρίσκονται σε καλύτερη φυσική κατάσταση.

Η σειρά των αγώνων πρωταθλήματος έχει ως εξής 
ΠΕΜΠΤΗ 16/5
Ν. Βότσης - Ελπίς: Βότση 18.30

ΚΥΡΙΑΚΗ 19/5
Ελπίς - Ν. Βότσης: Ι. Λεμονίδης 18.30

ΤΡΙΤΗ 21/5 (αν χρειαστεί)
Ν. Βότσης - Ελπίς: Βότση 19.30

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ